Hulladéktól tisztították meg a Nyírség erdőit

2024. augusztus 08. 17:02
17 helyszínről összesen 45 m3 illegálisan elhelyezett hulladékot gyűjtöttek össze.
A NYÍRERDŐ Zrt. működési területén kiemelt figyelmet fordít a települések mellett elhelyezkedő erdőterületeinek tisztán tartására, írt közösségi oldalán a NYÍRERDŐ Zrt.
Hulladéktól tisztították meg a Nyírség erdőit
A nagy látogatottságú parkerdők fenntartása mellett a más erdőterületeken fellelhető, olykor nagyobb mennyiségű illegálisan elhelyezett hulladéktól való mentesítést is jelenti.
Lehet, hogy egy kép erről: fa
Az erdészeti társaság a Nyírbátori Erdészet működési területén 17 helyszínről összesen 45 m3 illegálisan elhelyezett hulladékot gyűjtött össze a „TISZTÍTSUK MEG AZ ORSZÁGOT II.” hulladékfelszámolási program keretében.
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és szöveg
Képek forrása: Nyírerdő Zrt. FB
 
A hulladék összegyűjtését, átvételét a szükséges engedélyekkel rendelkező vállalkozó végezte el, a NYÍRERDŐ Zrt. munkatársainak irányításával.
 
forrás: agrotrend.hu / Sokszínű Vidék

Kapcsolódó cikkek

10 milliárd forint támogatás a magyar falvaknak

2023. november 15. 17:39
A Magyar Falu program keretében új pályázati kiírás jelent meg.
 
Új pályázati kiírás jelent meg a Magyar falu programban, tízmilliárd forint keretösszeggel – jelentette be a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos hétfőn (nov.13.) Budapesten.

Az ukránok elzárták a Barátság vezetéket, napok óta nem jön olaj a Lukoiltól Magyarországra

2024. július 18. 14:48
Még június végén vezettek be újabb szankciókat a Lukoil ellen az ukránok. A Mol így egy fontos olajszállítójától eshet ezzel el.
 
Miután június elején Ukrajna újabb szankciókat vezetett be az orosz olajipari óriás, a Lukoil ellen, a héten a Mol számára olajat szállító vállalat előtt a Barátság kőolajvezetéket is elzárta.