Idén ismét pályázhatnak a Termékversenyre a kiállítók

2023. október 26. 09:45
Október 24-én indult a 2024. évi AGROmashEXPO és AgrárgépShow Termékverseny pályázatra való regisztráció és feltöltés.
 
2023. október 24-én reggel 8 órától indult a regisztráció a pályázók számára a https://termekfejlesztesidij.hu/ honlapon, a 2024. évi AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállítások Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési díjaira.
Idén ismét pályázhatnak a Termékversenyre a kiállítók
Az idei évben is digitalizáció, gépesítés és input/szolgáltatás kategóriákban lehet indulni, az elmúlt három évben Magyarországon, illetve külföldön kifejlesztett és gyártott, forgalomban levő, illetve 2024-ben forgalomba kerülő korszerű termékkel.
 
A megmérettetésen való részvétel remek lehetőséget kínál kitűnni a kiállítók közül
Pályázni csak olyan termékkel lehet, amely a kiállításon bemutatásra kerül!
 
A sikeres regisztrációt követően, annak aktiválása után lehetséges a pályázatok benyújtása, amit november 15-én (szerdán) 24 óráig bármikor meg lehet tenni, későbbi időpontban történő beadásra azonban nincs lehetőség.
 
Mindenképp érdemes figyelembe venni, hogy az időpont egybeesik a hannoveri Agritechnica kiállítással (november 12-18.), így akik ellátogatnak a rendezvényre, pályázati anyagaik feltöltését ne halasszák az utolsó pillanatra.
 
A megmérettetésen való részvétel remek lehetőséget kínál kitűnni a kiállítók közül, hiszen a termékverseny díjazottjai részt vehetnek a Sajtónapon, ahol részletesen ismertethetik innovatív terméküket a sajtó képviselőinek. Továbbá a díjazott cégek kiemelten szerepelnek a kiállítás kommunikációjában. Végül a nyertesek a rendezvény nyitónapján vehetik majd át díjaikat, szintén kiemelt sajtófigyelemmel.
 
forrás: agraragazat.hu

Kapcsolódó cikkek

Szőlészeti Szakmai Nap – a LIFE VineAdapt projekt eredményeinek bemutatása

2023. április 27. 11:48
Kiderül, hogy a sorköztakarás növeli-e a talaj nedvességtartalmát.
 
Az ÖMKi sok szeretettel vár mindenkit április 28-án Egerben a Szőlészeti Szakmai Napon.
 
A szakmai napot Tóth Ferenc, a kertészeti csoport vezetője és Miglécz Tamás nyitja meg, majd bemutatják a LIFE VineAdapt projekt keretében vizsgált sorköztakaró növényzet telepítésének eredményeit.

Véleményezhetők az új kertészeti és élelmiszeripari pályázatok

2024. április 08. 14:15
Megkezdődött Magyarország Közös Agrárpolitika Stratégiai Terve alapján az új vidékfejlesztési beruházási kiírások társadalmi egyeztetése. Első körben a „Kertészeti üvegházakhoz, hűtőházakhoz kapcsolódó, és post - harvest fejlesztések támogatása” című, a „Feldolgozó üzemek komplex támogatása” című, valamint a „Feldolgozó üzemek támogatása” című támogatási konstrukciók tervezetei ismerhetők meg.