Jobb, ha elkerüli a puffasztott rizsszeleteket

2023. szeptember 08. 17:02
Az ALDI és a Coop is visszahívott puffasztott rizsszeleteket, mert azokban határérték feletti lehet a kadmiumtartalom.
 
Jobb, ha elkerüli a puffasztott rizsszeleteket
A Coop – Jó nekem! puffasztott rizsszelet sós, magvas, a Coop – Jó nekem! puffasztott rizsszelet natúr, és Coop – Jót, jó áron! puffasztott rizsszelet, sós termékeket hívták vissza határérték feletti kadmiumtartalom lehetséges jelenléte miatt.
 
MINDEGYIK TERMÉK 100 GRAMMOS KISZERELÉSBEN KAPHATÓ. LEJÁRATI IDEJÜK 2024.05.17, 2024.04.30, 2024.04.28, 2024.04.27, FORGALMAZÓJUK A CO-OP HUNGARY ZRT.
 
Az Aldinál a visszahívás
 
KÉT 100 GRAMMOS KISZERELÉSŰ TERMÉKET ÉRINT, MELYEKNEK FORGALMAZÓJA A PLANTA MEDICIA KFT. A TERMÉKEK MINŐSÉGMEGŐRZÉSI IDEJE 2024 ÁPRILIS 25. ÉS MÁJUS 10. KÖZÖTTI.
Az Aldi a termékek árát blokk nélkül is visszatéríti, bármelyik üzletbe visszavihetik a termékeket a vásárlók. Az üzletlánc a visszahívásról a honlapján tájékoztatta vásárlóit – közölte a Nébih.
 
forrás: magyarmezogazdasag.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy szintetikus „lötty”, ami elkergetheti a hagyományos autók felett gyülekező felhőket

2023. szeptember 18. 14:08
Szintetikus üzemanyagok tarthatják életben a hagyományos, belső égésű motoros autókat – hívta fel a figyelmet az Autós Nagykoalíció, amelynek elnöke az Indexnek elmondta: a szintetikus üzemanyagok előállításához szükséges infrastruktúra adott, ahogy a nulla közeli szén-dioxid-kibocsátás is. Ennek köszönhetően pedig az ilyen hajtású autók felvehetik a versenyet az elektromos járművekkel.

Lerohanták a magyarok Szlovéniát: súlyos pénzeket spórolhatnak a bevásárlóturisták

2023. március 08. 13:15
Aki csak teheti, a délnyugati határszélen Szlovéniába jár bevásárolni. Gyakorlatilag a húson kívül majdnem minden olcsóbb. De már egy tankolással is ezreket spórolhatunk. A HelloVidék körképe következik.
 
A KSH adatai alapján egy év alatt, 2022 januárjához képest az élelmiszerek ára 44 százalékkal emelkedett, ezen belül leginkább a kenyér (80,6 százalék), a tojás (79,4 százalék), a vaj és vajkrém (76,6 százalék), a sajt (76,1 százalék), a tejtermékek (75,8 százalék), az édesipari lisztesáru (73,8 százalék) drágult, de a sort folytathatnánk tovább. Nem meglepő, hogy egyre több magyar fogja vissza a bevásárlasait. Friss KSH-s adat, hogy az élelmiszer- és élelmiszer jellegű vegyes kiskereskedelembena a forgalom volumene tavalyhoz képest 4,8%-kal csökkent. (Az élelmiszer-kiskereskedelem 76%-át adó élelmiszer jellegű vegyes üzletek értékesítési volumene 6,7%-kal kisebb lett, míg az élelmiszer-, ital-, dohányáru-szaküzleteké 0,3%-kal emelkedett.) Elnézve a bődületes hazai áremelkedést, ne csodálkozzunk hát azon, hogy az utóbbi időszakban felélénkült a bevásárlóturizmus, egyre több magyar jár át a szomszédos országokba tankolni vagy a kinti élelmiszerboltokba vásárolni.