LIGA - Gránit Bank együttműködés

2023. december 05. 14:58
Együttműködési megállapodást írt alá Hegedüs Éva, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója és Árkovics István a Független Szakszervezetek Demokratikus Ligája alelnöke.
LIGA - Gránit Bank együttműködés
Az együttműködés keretében a Gránit Bank a Liga Szakszervezetek tagsága számára egyedi ajánlatokat és kedvezményeket nyújt a pénzügyi szolgáltatások igénybevétele során, ezzel is segítve a Liga Szakszervezet tagjainak pénzügyi edukációját, a pénzügyi tudatosság elmélyítését. 
wendlpeter_0008.jpg [sm-300]
Az együttműködés keretében kibocsátásra került a Gránit Bank logójával ellátott Liga tagsági kártya is, amely a tagoknak számos kedvezményt kínál, többek közt a Bank szolgáltatásaiból is.
 
forrás: liganet.hu

Kapcsolódó cikkek

Újabb ország döntött az óraátállítás eltörléséről - ki nem találná, melyik

2024. július 17. 12:59
Az ukrán törvényhozás kedden elfogadta azt a törvényjavaslatot, amely 2025-től eltörli az óraátállítást a nyári és téli időszámítás között.

KUVASZOK SEGÍTIK A POLGÁRŐRÖK MUNKÁJÁT

2023. március 30. 15:02
Fel kell hívni a figyelmet a kuvaszokra, ismertté kell tenni őket, mert azt szeretnénk, ha minél többen magyar kutyafajtát választanának, mikor házi kedvencet szeretnének maguknak - jelentette ki V. Németh Zsolt, magyar életmód és nemzeti értékeink védelméért felelős miniszterelnöki biztos az Országos Polgárőr Szövetség részére felajánlott három kuvasz kölyök átadásakor Dunakeszin.