Mától fokozott ellenőrzés az utakon, a mezőgazdasági gépeket is érinti

2024. június 17. 16:06
Mától vasárnapig tartó fokozott közúti ellenőrzésbe kezd a rendőrség a magyar utakon, mely a mezőgazdasági járműveket is érinti.
Mától fokozott ellenőrzés az utakon, a mezőgazdasági gépeket is érinti
Mától (2024.06.17.) országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség annak érdekében, hogy kiszűrjék az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülőket – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon.
 
A vasárnapig tartó akciót az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Műveleti Csoportjának (ROADPOL) éves ellenőrzési terve alapján végzik. Információnk szerint az ellenőrzés valamennyi, az úton közlekedő jármű vezetőjét érinti, így a mezőgazdasági gépek kezelőit is.
 
forrás: agroinform.hu

Kapcsolódó cikkek

Azonos normákat akarnak

2023. július 19. 13:37
Simone Schmiedtbauer osztrák európai parlamenti képviselő, aki maga is gazdálkodik, valamint Josef Moosbrugger, az osztrák agrárkamara elnöke és Georg Strasser, a gazdaszövetség elnöke beszédet mondtak az Európai Bizottság elnökének, Ursula von der Leyennek címezve.

Az Agrotrend csoport kezdeményezésére létrejön a Nemzet Gazdásza cím

2023. november 09. 13:26
A Nemzet Gazdásza a Magyar Nemzet olyan erkölcsileg feddhetetlen gazdálkodó szakembere, aki gazdálkodásával, mezőgazdasági tevékenységével, munkáltatói viselkedésével, technológiai színvonalával, innovációival, társadalmi szerepvállalásával a Nemzet számára maradandót alkotott. Gazdálkodásával, mezőgazdasági tevékenységével, üzleti viselkedésével gazdatársai és a Nemzet előtt példaként áll.