Műhelymunka

2019. november 06. 14:22
A LIGA Szakszervezetek Elnöksége 2019. november 5-én a LIGA Szakszervezeteket érintő szakszervezet-politikai kérdésekről megbeszélés-sorozatot kezdett a székházában.

Az Elnökség korábbi határozatának megfelelően a műhelymunka célja, hogy alapvető szakszervezet-politikai kérdéseket tisztázzon a LIGA Szakszervezeteken belül annak érdekében, hogy növelje a szervezet érdekérvényesítő képességét.

A műhelymunka elnevezésű megbeszélésekre a tervek szerint a közeljövőben havonta kerül sor. Az első alkalommal a résztvevők a magyar szakszervezeti mozgalomról, és ezen belül a LIGA Szakszervezetek helyzetének elemzéséről fejtették ki a gondolataikat.

A témáról a vitaindító előadást Doszpolyné dr. Mészáros Melinda elnök és dr. Szilágyi József társelnök tartotta meg. Az eseményen részt vettek az Elnökség valamint a LIGA Szakszervezetek Nyugdíjas Bizottságának a tagjai, valamint a szervezet több tisztségviselője is.

liganet.hu

Kapcsolódó cikkek

Ezer szürkemarha boci születhet idén télen a Hortobágyon

2020. január 10. 08:44
A jószágok téli takarmánya ökológiai gazdálkodásból származik.

Súlyosan veszélyeztetett fajta: a kihalás szélére került a pásztorkutyák magyar őse

2021. augusztus 12. 12:18
Tizedére zsugorodott az elmúlt években a kuvaszállomány hazánkban, amin még az sem segített, hogy 2017-ben hungarikummá nyilvánították a fajtát. A polgárőr és kuvaszőr program segít a fajtamegőrzésben és a népszerűsítésben, de ha az ősi tulajdonságaival és állóképességével akarjuk megmenteni a kuvaszt, mélyebbre kell ásni, és a tenyésztésénél kell elkezdeni a változtatást.