Október a Látás hónapja 2024-ben is!

2024. október 15. 13:45
Idén is több, mint 300 optika várja az érdeklődőket díjmentes preventív látásszűréssel, szemüveg ellenőrzéssel és szaktanácsadással.
Október a Látás hónapja 2024-ben is!
Az immár 19 éve sikeresen működő, a Magyar Optikus és Optometrista Szövetség által indított kezdeményezés célja, hogy felhívja a figyelmet az éleslátás fontosságára és ösztönözze az embereket arra, hogy érdemes időt fordítani az egyik legfontosabb érzékszervünkre. Az életkorral összefüggő változások, valamint egyéb külső hatások komoly túlterhelésnek teszik ki látásunkat. Ez a túlterhelés gyermekeket, fiatalokat, felnőtteket és az időseket is egyaránt érinti.
Idén Stohl András színész, műsorvezető is jó ügyünk mellé állt és arra biztat mindenkit, hogy évente ellenőriztesse látását és keresse fel a szakértő optikákat.
 
Az idei kampány témája a preventív látásszűrés.
 
Ennek köszönhetően mindenkinek lehetősége adódik betérni egy kampányban résztvevő optikába, ahol díjmentesen ellenőrzik a kollégák a meglévő szemüveg állapotát, illetve egy gyors teszt jellegű konzultáció megmutatja, hogy mennyire megfelelő a látásélességünk akár a meglévő szemüvegünkkel.
 
Amennyiben még nem viselünk szemüveget, a preventív látásszűrés felhívhatja a figyelmünket arra, hogy van-e szükségünk egy teljeskörű látásvizsgálatra.
 
Természetesen a kampány keretein belül a kollégák szívesen várják leendő ügyfeleiket szaktanácsadással, az optika szakmát érintő kérdésekkel úgy, mint myopia kontroll, kékfényszűrő fontossága, multifokális szemüveg használata, kontaktlencse illesztés és viselés.
 
A látás hónapja kampány minden korosztály számára a lehető legjobb, legmodernebb optikai megoldásokat ajánlja és mutatja be a résztvevő optikai szaküzletekben.
2.png
Egyre többen viselünk kontaktlencsét, szemüveget, amelyekkel jól korrigálhatóak a látásproblémák, azonban ezeket az eszközöket, illetve látásunkat is ajánlott évente legalább egyszer ellenőriztetni.
 
Ehhez nyújtanak segítséget a látás hónapjához csatlakozó szakemberek, akik készségesen állnak az Önök rendelkezésére a szaküzleteikben!
 
Nem érdemes kihagyni, ezt a lehetőséget, hiszen mi díjazzuk az éleslátást!
 
Látogasson el weboldalunkra, ahol a résztvevő optikák listája mellett bővebb információt kaphat a látás hónapjával kapcsolatos nyereményjátékainkról is!
 
forrás: index.hu

Kapcsolódó cikkek

Sztrájk miatt nem üzemel szerdán a berlini repülőtér

2023. január 24. 14:24
Január 25-én, szerdán sztrájk miatt nem fogad és nem indít utasszállító repülőgépeket a berlini Willy Brandt nemzetközi repülőtér.
Figyelmeztető sztrájk miatt január 25-én, szerdán nem fogad és nem indít utasszállító repülőgépeket a berlini Willy Brandt nemzetközi repülőtér (BER) – írta meg többek között a német főváros hivatalos portálja.

10 tippünk is van, hogy legyen gyors, természetes és egyszerű a tavaszi nagytakarítás!

2023. április 13. 11:48
Egyáltalán nem mindegy, mivel takarítod az otthonod. Ezekkel a szerekkel biztonságban lehettek!
 
Ha tavasz, akkor itt van a tavaszi nagytakarítás ideje. Nem véletlen az időzítés, hiszen ilyenkor újul meg a természet is, és az otthonunkat is szeretnénk a hosszú tél után újra tisztának látni. A fűtési szezon alatt nagyon sok por rakódik le, így hát ideje megszabadítani az otthonunkat a portól, kosztól és élvezni a csodálatos tisztaságot.