Ön a mezőgazdaságban dolgozik? – Telefonáljon ingyen!

2017. március 23. 07:45
Mindenképpen érdemes elolvasnia hogyan spórolhat éves szinten súlyos tízezreket. Ha pedig családja és kollégái is hasonlóan gondolkodnak, még komolyabb lehet a megtakarítás.

A „GazdaMobil” szolgáltatás nem más, mint egy mobiltelefon szolgáltatás extrákkal, elképesztően jó áron. Talán így lehetne röviden összefoglalni az AgroComplex ajánlatát.

A mezőgazdaságban dolgozók számára három, nagyon komoly előnnyel bír:

  1. Kedvezményes árak, rendkívüli tarifacsomag ajánlatokkal.
  2. Biztonság, hiszen a hátteret a Magyar Telekom, az ország egyik legnagyobb és legerősebb szolgáltatója biztosítja.
  3. VIP ügyfélszolgálat, személyes, telefonos ügyintézéssel várakozási idő és gépi menü nélkül.

Stabil 4G lefedettség az ország egész területén – fotó: AgroComplex

A szolgáltatás lényegében megkíméli a felhasználót a személyes ügyintézéssel járó plusz idő és többlet költség ráfordítástól, valamint kérdés esetén azonnal elérhető bármely diszpécser, mindenféle telefonos menürendszer és gépi hang nélkül. A gyakorlatban ezt úgy kell elképzelni, hogy a telefonon vagy a honlapon történő regisztrálás után az AgroComplex munkatársa felveszi a kapcsolatot a szolgáltatás igénylőjével, és a részletek egyeztetését követően futárszolgálaton keresztül 1-2 napon belül már kézben lehet az új készülék a hozzá választott előfizetői konstrukcióval.

De ez a sok plusz, nem kerül többe? Nem!

Ez a szolgáltatás a publikus áraknál lényegesen olcsóbb, és nyugodtan mondhatjuk, hogy aki igénybe veszi, személyes, VIP ügyintézésben részesül, ami a szerződéskötés után is folyamatosan jár. További komoly előny a vidéken is stabil 4G lefedettség, és a flottán belüli korlátlan, ingyenes beszélgetés. A flotta alatt pedig mindenki értendő, aki nálunk regisztrált, hiszen a célunk, hogy a szakmabeliek között ingyenessé tegyük a kommunikációt. A flottába egyébként családtagok, munkatársak is bevonhatóak, így ők is részesülnek a kedvezményekből, valamint a számhordozásnak köszönhetően nem kell a régi telefonszámunktól megválni – nyilatkozta az Agroinform.hu-nak Kristek András, az AgroComplex képviselője.

Telefonon, vagy a honlapon regisztrálva, egyszerűen intézhető minden – fotó: AgroComplex

Percdíjas csomagjaink már 1.732,-  forinttól, korlátlan beszélgetést, korlátlan sms-t, és mobilinternetet tartalmazó konstrukciónik pedig már 5.196,- forinttól elérhetőek. Nagyon fontos, hogy a havidíj minden hívásirányban lebeszélhető. Ha pedig valaki agrárterületen dolgozik, vagy az agráriumba beszállító, vagy munkája során a mezőgazdasági termékek további felhasználója, egy nyilatkozat kitöltése után máris igénybe veheti a szolgáltatást – tette hozzá.

Az AgroComplex, a GazdaMobil szolgáltatás mellett gondolt az autótulajdonosokra is, hiszen az Avalon Bosch Care szervizzel együttműködve számos kedvezményes megoldással segít a gépjárművek üzemeltetési ügyeiben, legyen szó teljes körű magyarországi és európai assistance szolgáltatásról, kiterjesztett garanciáról, vagy Bosch minőséget garantáló szervízszolgáltatásról. Ezen túlmenően az AgroComplex, a piacvezető Budapest Lizinggel együttműködve

egyedülálló finanszírozási feltételeket ajánl,

termelőeszközök, személygépjárművek vásárlására, alacsony önrész és kamat konstrukciókkal, akár teljes ÁFA visszaigényléssel. Sőt ügyfelei számára hamarosan elérhető lesz a T-Systems agrárinformatikai keretrendszere, amely segíti az online értékesítést, a tudásalapú gazdálkodást, és a hatékony szakmai közösségek létrejöttét.

agroinform.hu

Kapcsolódó cikkek

Példa nélküli összefogás a Közös Agrárpolitika mellett a V4 és a Balti országok agrárminiszterei között

2017. július 20. 08:37
Kiemelkedő jelentőségű találkozót tartottak július 18-án Brüsszelben a Visegrádi Csoport és a Balti országok mezőgazdaságért felelős miniszterei.

Hatalmasak a károk, veszélyben a magyar kajszitermelés

2016. február 23. 09:52
A múlt évben egyes ültetvényeken, például a gönci termőtájon a fák pusztulása elérte a 30-40 százalékot – de máshol is nagyok a károk –, ami a gazdaságos termelést jelentősen megnehezíti. Az Országgyűlés Mezőgazdasági Bizottságának Kertészeti albizottsága tájékoztatót hallgatott meg a Mentsük meg a magyar kajszit elnevezésű országos kajszibarack termesztési innovációs programról. Kiss Gábor a Gyümölcsért Kft. ügyvezető igazgatója hétfőn Budapesten egy szakmai fórumon elmondta: a legfőbb ültetvénykárosító a fitoplazma, ami a megfelelő művelés ellenére is jelentős károkat okoz.