Őszi képzés Szigligeten

2018. szeptember 24. 13:36
2018. szeptember 20-22 között tartotta a MÉDOSZ a szokásos őszi, OV üléssel kezdődő két napos képzését, amelyen a gyönyörű szigligeti környezet és a jó hangulat mellett szó esett az aktuális kérdésekről, munkajogi és bér problémákról, a szakszervezetek aktuális helyzetéről, lehetőségeiről, a szükséges változtatási lépésekről továbbá ezen témákban a törvényben előírt jogainkról és kötelezettségeinkről. A képzés végén a csapat még egy elesett mogyorós pelén is legjobb tudása szerint igyekezett segíteni :)
 
Őszi képzés Szigligeten

Az eseményről feltöltött képek megtalálhatóak a MÉDOSZ honlapján a Médiatár / képek menüpontban 

http://medosz.hu/galeria/szigliget_kepzes_-_2018_osz

Illetve a MÉDOSZ facebook oldalán

https://www.facebook.com/medoszszakszervezet/posts/1622646597841076?__xts__[0]=68.ARBdFqmG0xJpRL5rufEDaohKVVzHUQN5C7zj7c4bZtG6NdyX1X_0042zh5b2-5Oz9FTcbhnnt8I5qAgic6madGhr7oqJNgiZ3ZRwUlT-5bRo94-XJ_VqT8Se9GOoEAAFP6KVf7_cZMRAR0idnzkOl_7LZxtkKEyOl7LNXesm8ilRcLkWL-Qj3A&__tn__=-UC-R 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek

ALMÁSKERTEKET TÉPÁZOTT MEG A HÉT VÉGI IDŐJÁRÁS

2017. szeptember 19. 10:15
Megkímélte a mezőgazdaságot a hét végi vihar, a Magyar Időknek nyilatkozó szakemberek szerint csupán lokális károkat okozott a nagy szél és az özönvízszerű eső. Ledó Ferenc, a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács elnöke szerint a gyümölcsösökben egyedül az alma- és körteültetvényeken okozhatott gondot a vihar, a szél ugyanis több helyen leverhette a terményt a fákról. Pontos adataik azonban még nincsenek arról, hogy hol mekkora kiesést okozott az ítéletidő, a károk felmérése jelenleg is tart. Ennél szerencsésebbek a zöldségtermesztők, nekik ugyanis még előnyt is jelentett az esőzés.

Kutatási fókuszban az eredet és a biztonság

2018. július 24. 08:06
A hazai zöldség-gyümölcs ágazat innovatív fejlesztését, versenyképességének növelését tűzte ki célul a Szent István Egyetem. A pályázati forrásokból megvalósuló K+F projekt fókuszában a kertészeti termékek eredetiségvizsgálata, tárolhatóságának javítása, illetve a hozzáadott érték növelése áll, különös tekintettel az élelmiszer-biztonságra.