Pályázati felhívás a 2018-19. évi Helyes Gyakorlat Díjakhoz kapcsolódóan

2018. május 07. 09:22
Az EU-OSHA ezennel fogadja a 2018-19. évi Egészséges Munkahelyek – Helyes Gyakorlat Díjakra benyújtott pályázatokat.

Ha Ön a munkavédelem terén valódi és fenntartható fejlesztéseket végez veszélyes anyagok kezelése terén, szeretnénk mi is tudni róla. A zsűri az innovatív és hatásos munkavédelmi irányítás való életből vett példáit keresi, amelyeket át lehet ültetni más munkahelyekre is.

A pályázatokat először a nemzeti fókuszpontok értékelik három szakaszban. A kiválasztott nemzeti nyertesek kerülnek be az összeurópai versenybe.

A pályázatok benyújtási határideje és bővebb tájékoztatás a Helyes Gyakorlat Díjakról - https://osha.europa.eu/hu/healthy-workplaces-campaigns/awards/good-practice-awards

Csatlakozzon Ön is az „Egészséges Munkahelyek – A veszélyes anyagok helyes kezelése”  kampányhoz - https://healthy-workplaces.eu/hu

www.osha.europa.eu

 

Kapcsolódó cikkek

A 2018/19-es tanév fontosabb dátumai

2018. június 28. 07:55
Elkezdődik a nyári szünet, de a szülők számára már most fontos lehet mikor várhatóak a 2018/19-es tanév iskolai szünetei - írja az eduline.hu oldal.

Vattakabát van, sapka nem mindenhol

2017. január 10. 08:00
Van, amikor már nincs jó védőfelszerelés, mert mínusz húsz fokban a belélegzett levegő is veszélyes lehet – világosít fel minket Miskéri László, a LIGA Szakszervezetek munkavédelmi szakértője. Mit ír a munkahelyek minimális munkavédelmi követelményeiről szóló 3/2002-es rendelet, és mi valósul meg a gyakorlatban?