Péntektől ismét komoly drágulás lesz a hazai benzinkutakon

2023. augusztus 03. 12:34
Nem változik az elmúlt hetekben tapasztalt tendencia, a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát is megemelik.
Péntektől ismét komoly drágulás lesz a hazai benzinkutakon
További jelentős üzemanyagár-emelkedés lesz péntektől a hazai töltöállomásokon, mivel folyamatosan emelkedik a Brent olaj ára, a forint árfolyama pedig már jó ideje gyengül a dollárral szemben, írta meg az Infostart.
Augusztus 4-től, péntektől a benzin nagykereskedelmi ára literenként bruttó 5 forinttal nő, míg a gázolajért bruttó 15 forinttal kell többet fizetnünk a benzinkutaknak, valamint a nagykereskedők felé.
 
A holtankoljak.hu oldalon szerdán közzétett adatok alapján péntektől az átlagárak várhatóan az alábbiak szerint alakulnak:
 
  • 95-ös benzin: 627 forint/liter
  • Gázolaj: 628 forint/liter
forrás: agrotrend.hu / Infostart

Kapcsolódó cikkek

Rengeteg diák tb-je szűnik meg hamarosan

2024. július 11. 18:19
A tanév végével a frissen érettségizett diákok biztosítási jogviszonya is megszűnik, hacsak nem helyezkednek el vagy tanulnak tovább. Ha pedig nem szeretnének orvosi ellátás nélkül maradni, akkor tb-t kell fizetniük.

A duális képzés az agrárképzés jövője

2023. június 29. 13:30
A Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum Ágazati Képzőközpontjának létrehozása mérföldkő mind az iskolák életében, mind pedig az agrárgazdaság fejlődése szempontjából - jelentette ki dr. Nobilis Márton, az Agrárminisztérium élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkára, a projekt zárórendezvényén, szerdán, Szombathelyen.