Sajtbíra képzést indít a Magyar Sajtkészítők Egyesülete
2024. április 19. 14:39
2024. tavaszán immáron 3. alkalommal indít sajtbíra képzést a Magyar Sajtkészítők Egyesülete. A képzés elsősorban a sajt világában jártas, vagy azt megismerni kívánó, sajtversenyeken bírálni vágyóknak ajánlott.

Az elmúlt években egyre több regionális és országos sajtverseny került megrendezésre, melyek bírálati részét a Magyar Sajtkészítők Egyesülete végezte. A rendezvények kimagasló szakmai színvonalának megőrzése érdekében alapvető fontosságú a további sajtbírák képzése. Az egyesület missziójának megvalósításához elengedhetetlen a hazai sajtversenyek magas szakmai színvonalának fenntartása, ezért kiemelt feladatként kezelik a sajtbírák képzését. Az idei képzésre 2024. május 9-ig jelentkezhetnek az érdeklődők.
2024. tavaszán immáron 3. alkalommal indít sajtbíra képzést a Magyar Sajtkészítők Egyesülete. A képzés elsősorban a sajt világában jártas, vagy azt megismerni kívánó, sajtversenyeken bírálni vágyóknak ajánlott.

Az elmúlt években egyre több regionális és országos sajtverseny került megrendezésre, melyek bírálati részét a Magyar Sajtkészítők Egyesülete végezte. A rendezvények kimagasló szakmai színvonalának megőrzése érdekében alapvető fontosságú a további sajtbírák képzése. Az egyesület missziójának megvalósításához elengedhetetlen a hazai sajtversenyek magas szakmai színvonalának fenntartása, ezért kiemelt feladatként kezelik a sajtbírák képzését. Az idei képzésre 2024. május 9-ig jelentkezhetnek az érdeklődők.
A képzésre a https://forms.gle/tCLtbsnHQrX1yiEK6 űrlapon lehet jelentkezni.
A képzés részletei (témakörök, képzési időszak, jelentkezési feltétek, felvételi információk) az ITT található felhívásra kattintva tekinthetők meg.
További információ: Tim Zoltán (tel.: 06 30 9527 909, e-mail: sajtkeszitokegyesulete@gmail.com).
forrás: agrotrend.hu / Magyar Sajtkészítők Egyesülete
Kapcsolódó cikkek
Így védi a körte az egészségedet
2024. augusztus 03. 17:28
Segít megelőzni a 2-es típusú cukorbetegség kialakulását.
A körte kiváló forrása az élelmi rostoknak, antioxidánsoknak, ásványi anyagoknak és hasznos növényi vegyületeknek, jótékonyan hat a bélrendszer és a szív egészségére, sőt még a cukorbetegség ellen is védelmet nyújthat.
Workshop-ot tartottak a helyi termelésű élelmiszerről Veszprém megyében
2024. június 17. 13:24
A helyi termékek minőségfejlesztését szolgálta a Veszprém Vármegyei Önkormányzat és a Pannon Helyi Termék Nkft. által közösen rendezett szakmai program, amelynek házigazdája a Táj-Kapocs Alapítvány volt. A taliándörögdi rendezvényen számos helyi termelő, kézműves találkozott, hogy megosszák tapasztalataikat, és új kezdeményezéseket ismerjenek meg.