Sajtbíra képzést indít a Magyar Sajtkészítők Egyesülete
2024. április 19. 14:39
2024. tavaszán immáron 3. alkalommal indít sajtbíra képzést a Magyar Sajtkészítők Egyesülete. A képzés elsősorban a sajt világában jártas, vagy azt megismerni kívánó, sajtversenyeken bírálni vágyóknak ajánlott.

Az elmúlt években egyre több regionális és országos sajtverseny került megrendezésre, melyek bírálati részét a Magyar Sajtkészítők Egyesülete végezte. A rendezvények kimagasló szakmai színvonalának megőrzése érdekében alapvető fontosságú a további sajtbírák képzése. Az egyesület missziójának megvalósításához elengedhetetlen a hazai sajtversenyek magas szakmai színvonalának fenntartása, ezért kiemelt feladatként kezelik a sajtbírák képzését. Az idei képzésre 2024. május 9-ig jelentkezhetnek az érdeklődők.
2024. tavaszán immáron 3. alkalommal indít sajtbíra képzést a Magyar Sajtkészítők Egyesülete. A képzés elsősorban a sajt világában jártas, vagy azt megismerni kívánó, sajtversenyeken bírálni vágyóknak ajánlott.

Az elmúlt években egyre több regionális és országos sajtverseny került megrendezésre, melyek bírálati részét a Magyar Sajtkészítők Egyesülete végezte. A rendezvények kimagasló szakmai színvonalának megőrzése érdekében alapvető fontosságú a további sajtbírák képzése. Az egyesület missziójának megvalósításához elengedhetetlen a hazai sajtversenyek magas szakmai színvonalának fenntartása, ezért kiemelt feladatként kezelik a sajtbírák képzését. Az idei képzésre 2024. május 9-ig jelentkezhetnek az érdeklődők.
A képzésre a https://forms.gle/tCLtbsnHQrX1yiEK6 űrlapon lehet jelentkezni.
A képzés részletei (témakörök, képzési időszak, jelentkezési feltétek, felvételi információk) az ITT található felhívásra kattintva tekinthetők meg.
További információ: Tim Zoltán (tel.: 06 30 9527 909, e-mail: sajtkeszitokegyesulete@gmail.com).
forrás: agrotrend.hu / Magyar Sajtkészítők Egyesülete
Kapcsolódó cikkek
Ne felejtsd el, hogy mindjárt itt a diófa metszésének ideje!
2023. augusztus 17. 15:47
A diófánál életbevágóan fontos, hogy betartsd a metszésével járó szabályokat!
A diófa minden kert ékessége. Nem véletlen, hogy amikor gyermek születik, a család el szokott ültetni egy diófát a kertben. A fa pedig együtt cseperedik a gyermekkel és végig kíséri élete folyamán, árnyat nyújtva a játékhoz és az olvasáshoz, ágakat kínálva a mászáshoz, látványt kínálva a szép gondolatokhoz.
Ha eddig nem figyelted az élelmiszer csomagolásán, hogy tartalmaz-e E551-et, akkor jobb, ha ezután megteszed
2024. március 04. 17:43
A szilícium-dioxid elősegítheti a cöliákia kialakulását azoknál az embereknél, akiknek genetikai hajlamuk van a betegségre.
Egy francia-kanadai kutatócsoport felfedezése alapján gluténérzékenységre hajlamosíthat egy számos élelmiszerben előforduló adalékanyag rendszeres fogyasztása – írja a hazipatika.com.