Szirénákkal tüntettek az első földárverések ellen

2015. november 17. 08:48
Megkezdődtek az állami földek értékesítésére kiírt árverések, amelyek ellen országszerte tiltakoznak ellenzéki politikusok. Heves megyében az LMP aktivistái megpróbálták megakadályozni a földek eladását. Sallai R. Benedek többször is figyelmezette a vásárlókat, hogy a földek értékesítése nem törvényes - de kivezették a teremből.

A bent maradt aktivisták szirénázva jelezték, hogy nem értenek egyet az árveréssel; de aztán őket is kivezették a teremből. További részletek a videóban.

 

A videó az alábbi linken tekinthető meg:

http://www.atv.hu/videok/video-20151116-szirenakkal-tuntettek-az-elso-foldarveresek-ellen

 

Forrás:

http://www.atv.hu/

Kapcsolódó cikkek

Agrárkamara: kárt okoz a Lidl a hazai dinnyetermelőknek

2019. augusztus 08. 15:10
A Lidl Magyarország a hazai dinnyeszezon közepén felelőtlen, árletörő akciót hirdetett, és a dinnyét olcsó, vevőcsalogató reklámeszköznek tekinti – írja közleményében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. A NAK szerint a kiskereskedelmi lánc ezzel bedöntheti a magyar dinnyetermelést és lehetetlenné teszi a minőségi dinnye előállítását.

Eljött a felelősségteljes kikapcsolódás ideje

2020. június 11. 07:39
Magyarország szinte teljes egészét lefedik a vendég-, kulcsos- és turistaházak nyújtotta szolgáltatások, így nem szükséges külföldre utazniuk vagy az ország forgalmas turistacélpontjait felkeresniük a kikapcsolódásra vágyóknak - jelentette ki Nagy István agrárminiszter pénteken a Baranya megyei Szaporcán.