Több Nyírfacukor szaloncukrot hívott vissza a Lissé Édességgyár Kft.

2023. november 16. 17:51
Minőségmegőrzési időn belüli termékromlás miatt a Lissé Édességgyár Kft. visszahívta a forgalomból a „Nyírfacukor szaloncukor – többféle ízesítésben” termékeket – olvasható a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján.
Több Nyírfacukor szaloncukrot hívott vissza a Lissé Édességgyár Kft.
A csütörtökön felkerült bejegyzés szerint a gyártó visszahívja a 2024.03.27-i minőségmegőrzési idejű, 170 grammos Nyírfacukor Mákos krémmel töltött fehércsokoládés szaloncukrot,
a 2024.04.09. minőségmegőrzési idejű, szintén 170 grammos Nyírfacukor Pisztáciás krémmel töltött fehércsokoládés szaloncukrot, a 2024.03.25. minőségmegőrzési idejű, 160 grammos Nyírfacukor ünnepi desszertválogatás Rumos ízű trüffel krémmel és
Homoktövis ízű krémmel töltött szaloncukor étcsokoládéval elnevezésű termékét, valamint a szintén 2024.03.25.-i lejáratú, 160 grammos Nyírfacukor ünnepi desszertválogatás Éttrüffelkrémmel és Ír krémlikőr ízű alkoholos krémmel töltött desszertet.
A NÉBIH HONLAPJÁN AZT KÖZÖLTÉK, HOGY AZ ÉRINTETT TERMÉKEKET A VÁSÁRLÁS HELYÉN VISSZAVESZIK. A GYÁRTÓ A VISSZAHÍVÁSRÓL A HONLAPJÁN TÁJÉKOZTATTA VÁSÁRLÓIT.
 
Forrás: MTI/Nébih

Kapcsolódó cikkek

Luxuscikk lett a hal

2023. október 06. 14:18
Már megkezdődött a roham a karácsonyi filézett halért. Aki nem rendel időben, már nem tudja közvetlen karácsony előtt hazavinni a tisztított halat. A kényelemért mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, az élőhal 10 százalékkal drágult: ha tisztítva, filézve kérjük, 2600 forint kilója. Három év alatt duplájára drágult a hal.

Magyarország ellenőrzi a hazai tárolókban lévő ukrán gabonát

2023. május 23. 16:29
Az élelmiszerlánc-felügyeleti szakemberek minden hazai gabonatárolót felkeresnek.
 
A kormány amellett, hogy az országon áthaladó ukrán gabonát és annak útját ellenőrzi, most a korábban hazánkba érkezett termények minőségét is megvizsgálja.
 
Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő egy Facebookra feltöltött videóban beszélt arról, hogy a napokban az Agrárminisztérium által elrendelt célellenőrzés során az élelmiszerlánc-felügyeleti szakemberek minden hazai gabonatárolót – körülbelül 700 – felkeresnek és mintát vesznek az ott elhelyezett, de korábban nem vizsgált ukrán gabonatételből.