Kapcsolódó tartalmak: embargó

Hír: Embargó vs. magyar élelmiszerexport: Meddig fáj még az orosz bosszú?

2016. április 22. 09:23
 
Várható-e az orosz embargó enyhítése, avagy eltörlése? Milyen magyar élelmiszer-féleségekre és milyen mennyiségben vevők a távol-keleti országok? Többek között ezekről a témákról kérdezte az Agroinform.hu Budai Gyula miniszteri biztost.

Hír: Élelmiszer-embargó? Megoldjuk így is!

2016. június 21. 08:24
 
Magyarország határozottan részt kíván venni az orosz mezőgazdaságban, és az embargó által nem érintett területek kiaknázására törekszik.

Hír: Folytatódik a magyar-orosz mezőgazdasági együttműködések kiszélesítése

2016. június 21. 08:31
 
Magyarország az embargó által nem érintett területek kiaknázására törekszik Folytatódik a magyar-orosz mezőgazdasági együttműködések kiszélesítése – közölte az agrártárca hétfőn az MTI-vel. Magyarország új, az embargó által nem érintett együttműködési területek kiaknázására törekszik. 
 

Hír: Agrárkamara: Ne legyenek EU-szankciók!

2016. július 14. 08:12
 
Tetemes veszteséget jelent az orosz embargó Az orosz embargó miatt az év végéig kétszáz-, 2017 utolsó napjáig pedig már háromszázmilliárd forint veszteség is érheti a magyar mezőgazdaságot és élelmiszeripart – mondta lapunknak Győrffy Balázs, az agrárkamara elnöke. Eközben Oroszország több agrárágazatát fejleszti, kiépíti saját ellátórendszerét.