Kapcsolódó tartalmak: Japán

Hír: Ígéretes lehetőségek a magyar-japán élelmiszeripari termékek kereskedelme terén

2016. március 03. 12:48
 
Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter munkaebéd keretében egyeztetett Koszuge Dzsunicsi japán nagykövettel kedden, Budapesten. A találkozónak a közelgő tokiói miniszteri látogatás adott apropót, amely kapcsán a felek áttekintették a két ország agrár-élelmiszeripari kereskedelmének legfontosabb pontjait.

Hír: Japánban is érdeklődnek a magyar élelmiszerek iránt

2016. március 09. 07:52
 
Fazekas Sándor több fontos tárgyaláson, üzletember találkozón vesz részt Japánban a héten. A mai napon a Tohzai Sangyo Boeki vállalat elnökével, MAKI Sószuke-val folytatott megbeszéléseket.
 

Hír: Japánban is nagyra értékelik a magyar minőséget

2016. március 18. 07:54
 
A Foodex Japán 2016 élelmiszeripari szakkiállításon Magyarország 100 négyzetméteres standdal, 15 kiállítóval képviselteti magát. A magyarok libamájjal, hústermékekkel, mézekkel, borokkal mutatkoznak be - mondta Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter. 

Hír: Olcsón dolgoznak, ezért kapósak az illegális vendégmunkások

2016. szeptember 26. 08:40
 
Több mint 3100 négyzetkilométernyi mezőgazdasági terület maradt műveletlenül tavaly óta Japánban. A parlagon hagyott földek nagysága három évtizede évről évre nő, ahogy kiöregszenek a gazdák. Egyre többen alkalmaznak olcsó, illegális munkaerőt.

Hír: Japán az unión kívül a magyar élelmiszerexport legfőbb célországa

2017. június 20. 08:51
 
Japán - az unión kívül - a magyar élelmiszerexport legfőbb célországa, ezért is lett az idei Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) díszvendége - jelentette be a földművelésügyi miniszter budapesti sajtótájékoztatóján.

Hír: Új éca: segít leszokni a dohányzásról

2017. november 02. 08:24
 
Évente hat plusz szabadnapot kapnak egy japán marketingvállalkozás nemdohányzó munkatársai.

Hír: Munka helyett dohányzás avagy az idő pénz

2017. november 28. 10:44
 
Szinte minden munkahelyen van olyan munkatárs, aki naponta többször dohányszünetet tart, hogy amíg a kollégák dolgoznak, ő káros szenvedélyének hódoljon. Természetesen a szünetek száma és hossza megkerülhetetlen tényező, azonban kijelenthetjük, hogy a dohányos kollégák kevesebb időt töltenek munkával, mint a nemdohányzó társaik.