Kapcsolódó tartalmak: összefogás

Hír: Az Együtt a fogyasztókért programhoz csak 28 élelmiszeripari vállalkozás csatlakozott

2016. május 23. 08:20
 
Európai értelemben is egyedülálló az Együtt a fogyasztókért elnevezésű népegészségügyi kezdeményezés, amelyhez eddig 28 élelmiszeripari vállalkozás csatlakozott - mondta Éder Tamás, az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetségének (ÉFOSZ) elnöke az M1 aktuális csatornán.

Hír: A vidék fejlesztése csak összefogással lehetséges

2016. november 30. 07:51
 
A Herman Ottó Intézet a Megyei Önkormányzatok Országos Szövetségével és a Hétfa Kutatóintézettel közösen szervezte meg a Vidékstratégia 2016 című konferenciasorozat első napját a Szelíd térségfejlesztési modellek a gyakorlatban címmel 2016. november 23-án.

Hír: Csak összefogással érhetők el sikerek a magyar agráriumban

2018. július 02. 07:58
 
A magyar agráriumban csak összefogással érhetők el sikerek, amihez a Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetsége (MOSZ) is jelentősen hozzájárul tevékenységével - mondta Nagy István agrárminiszter Budapesten.

Hír: Összefogás a termeléshez kötött agrártámogatások megtartásáért

2019. március 19. 08:25
 
A Mezőgazdasági és Halászati Tanács március 18-i brüsszeli ülésén Magyarország Bulgáriával, Horvátországgal, Csehországgal, Lettországgal, Szlovákiával és Szlovéniával közös nyilatkozatban kérte a termeléshez kötött támogatások legalább jelenlegi szinten tartását, vagy akár növelését a 2020 utáni időszakban.

Hír: Magyarország aktív szerepet vállal a nemzetközi mezőgazdasági és környezetvédelmi segítségnyújtás terén

2019. október 24. 08:25
 
Nemzetközi összefogásra van szükség a fenntartható fejlődési célok eléréséhez - hangsúlyozta Szinay Attila közigazgatásért felelős államtitkár a Zöldgazdasági Világszervezet (WGEO) által szervezett magas szintű konferencián az Egyesült Arab Emírségekben.
 

Hír: Dr. Nagy István agrárminiszter az agrárágazat összefogását kéri a járványhelyzetben

2020. március 23. 08:10
 
Számítunk az ágazat szereplőinek szorgalmas munkájára, hogy a koronavírus-járvány ideje alatt is friss és egészséges élelmiszerek kerülhessenek a magyar családok asztalaira.

Hír: Összefogott a hazai zöldség-gyümölcs ágazat: termékfelajánlásokkal segíti a koronavírus elleni küzdelmet

2020. április 07. 08:09
 
A FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács felhívására a magyar zöldség-gyümölcs termelők részt vesznek a Dél-pesti Centrumkórház dolgozóinak friss és feldolgozott zöldséggel és gyümölccsel történő ellátásában.

Hír: Virágos kerékpárokra helyezték az utcatáblákat a tüneményes magyar faluban

2020. augusztus 12. 08:16
 
Csodálatos, ahogy az emberek együtt dolgoztak, hogy lakóhelyük ilyen bájos és mosolyt fakasztó legyen.

Hír: A csapatmunka fontosabb, mint valaha: nagyinterjú Lana Faust Krizannal, a MOL-csoport HR igazgatójával

2022. május 26. 08:17
 
Nemzetközi mobilitási rendszer, virtuális „kiküldetés”, tehetségprogram frissdiplomásoknak, munkáltatói részvétel a diákhitel törlesztésében és a természettudományok népszerűsítése általános iskolában – mindez része a MOL-csoport HR stratégiájának. A vállalat a munkáltatói márka újradefiniálásán a recruitment élmény javításán dolgozik, hogy ellensúlyozza az iparág vonzerejének csökkenését és a munkaerő elöregedését. Lana Faust Krizannal, a MOL-csoport HR igazgatójával beszélgettünk.