Egyenlőtlen munkabeosztás hogyan dolgozható le?

2017. augusztus 21. 07:24
Egy munkavállaló részmunkaidős állást vállalna, heti 16 órás munkavégzéssel. Ezt a munkaidőt ledolgozhatja 2X8 órában, vagy 2X6 és 1X4 órában?

Egyenlőtlen munkaidő-beosztás esetén a munkáltató a munka- és pihenőidőt egyenlőtlenül is beoszthatja. Amennyiben tehát a munkáltatója erre hajlandó, abban az esetben az Ön által vázolt munkaidő-beosztás lehetséges.

 

hrportal.hu

Kapcsolódó cikkek

A kormány célja továbbra is a családi középbirtokok megerősítése

2016. május 05. 09:13
A kormány célkitűzése továbbra is a magyar családi középbirtokok megerősítése, annak ellenére, hogy az ellenzék az állami földek értékesítésével kapcsolatban valótlanságokat állít és rossz színben kívánja azt feltüntetni - jelentette ki a Földművelésügyi Minisztérium állami földekért felelős államtitkára kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

Őszi képzés Szigligeten

2018. szeptember 24. 13:36
2018. szeptember 20-22 között tartotta a MÉDOSZ a szokásos őszi, OV üléssel kezdődő két napos képzését, amelyen a gyönyörű szigligeti környezet és a jó hangulat mellett szó esett az aktuális kérdésekről, munkajogi és bér problémákról, a szakszervezetek aktuális helyzetéről, lehetőségeiről, a szükséges változtatási lépésekről továbbá ezen témákban a törvényben előírt jogainkról és kötelezettségeinkről. A képzés végén a csapat még egy elesett mogyorós pelén is legjobb tudása szerint igyekezett segíteni :)