HungaroGreen 2023 Kertészeti Szakkiállítás

2023. szeptember 04. 12:56
Meghívnak és várnak minden faiskolást, dísznövény termesztőt, kertészeti áruház tulajdonost, nagy- és kiskereskedőt, tájépítészt, kert- és parképítőt, diákokat, szakiskolákat, valamint növénykedvelő érdeklődőt a  HungaroGreen 2023 Kertészeti Szakkiállításra
 
A rendezvényre szeptember 5.-6.-án Szigetszentmiklóson, a Flóra Hungária Nagybani Virágpiacon kerül sor – írta meghívójában a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
HungaroGreen 2023 Kertészeti Szakkiállítás
Program:
 
  • Szeptember 5., kedd – szakmai nap, előadások
  • Szeptember 6., szerda – közönség nap
 
Nagy örömünkre szolgál, hogy az idei évben már a jelentkezési határidőt megelőzően teltházat sikerült elérni! 11 ország 90 kiállítója várja az érdeklődőket – írták.
HungaroGreen 2023 Kertészeti Szakkiállítás
A hazai termesztők és háttéripari forgalmazók mellett idén is képviseltetik magukat a hazai zöld szakma partneregyesületei és szakmai szervezetei, többek között a  Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, és a  Virágos Magyarország is.
 
Az esemény meghívója és a további részletek ITT tekinthetők meg.
 
forrás: agrotrend.hu/NAK
 

Kapcsolódó cikkek

Nagy bejelentés: az év agrár duális képzőhelye lett az AXIÁL

2024. április 25. 14:03
A magyar cégcsoport elkötelezett az agrárgépész szakmák népszerűsítésének terén.
 
Az AXIÁL Kft. pályázati anyagát választotta győztesnek 2024-ben a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara „Az év agrár duális képzőhelye” cím elnyerésére kiírt felhívás nagyvállalati kategóriájában. A neves kitüntetést április 24-én vették át a vállalat képviselői Magyarország miniszterelnökétől, a Szakma Sztár Fesztivál programjának keretében – írja a NAK közleménye.

Bemutatják a hazai állomány legjavát, lesznek tenyészállat-bírálatok is

2023. május 03. 11:07
Holnap nyitja kapuit a XXX. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok.
 
Harmincadik alkalommal rendezik meg csütörtöktől az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokat, a magyar mezőgazdaság egyik legnagyobb jelentőségű szakmai találkozóját Hódmezővásárhelyen – tájékoztatta a szervező Hód-Mezőgazda Zrt. az MTI-t.