Ingyenes koncertekkel és meglepetés programmal ünnepel a Nyugati téri Meki

2024. szeptember 03. 16:51
A hazai McDonald's szeptember 6-án különleges eseménnyel ünnepli ikonikus étterme, a Nyugati téri Meki megújulását. Az ingyen látogatható koncertek és sok meglepetés mellett az eseményen debütál a világ egyik legszebb McDonald's éttermének új, állandó programja is.
Ingyenes koncertekkel és meglepetés programmal ünnepel a Nyugati téri Meki
Az újranyitásra szervezett nagyszabású szabadtéri rendezvény 13 órakor kezdődik az Eiffel téren koncertekkel, DJ-vel, szerencsekerékkel, hangulatos lounge sarokkal és további izgalmas aktivitásokkal. Az esemény egészen 21 óráig tart, amikor is a rendezvény beköltözik az étterembe és kezdetét veszi az éjszakába nyúló meglepetés. Fellép Nagy Bogi, Kiss Kevin, Animal Cannibals, A Hősök DJ szettje. A koncertek között dj gondoskodik majd a hangulatról és a folyamatos zenéről.
 
Az esemény részeként egy digitális kiállításba is betekintést nyerhetnek a látogatók, amely a helyszín gazdag történelmét tárja fel a pályaudvar megépültétől napjainkig. 
 
A vendégek okostelefonjukkal az egyes éttermi asztalokon elhelyezett, az épület vonalrajzával ellátott QR-kódokat beolvasva merülhetnek el az augusztusban újranyitott étterem történetében és az ide egykoron betérők mindennapjaiban.
 
A program végén mutatják a be a McDonald's új, nagyszabású programját, amelyről előzetesen csak annyit árultak el, hogy "egyedi szórakoztató elemnek számít a gyorséttermek világában", és a "nem mindennapi élménnyel" szeptember 6-tól rendszeres időközönként találkozhatnak majd a vendégek.
 
(Nyitókép: Webrádió)
 
forrás: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

A Magányos hegy kincsei - Évezredes történetek a Somló-hegyen címmel új régészeti kiállítás nyílt a Magyar Nemzeti Múzeumban január 30-án.

2024. február 02. 17:44
A tárlat a Somló-hegyen zajló legújabb régészeti kutatások eredményein és a magyar régészet hőskorából származó felfedezéseken keresztül mutatja be a terület késő bronzkori és kora vaskori világát, a hegyet uraló harcosok szokásait és a két korszak fémműves mestereinek legszebb alkotásait - áll az intézmény csütörtöki közleményében.

Szombattól újra jár a fogaskerekű

2023. március 31. 12:18
Április 1-jétől, szombattól újra jár a fogaskerekű.
 
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közlése szerint a téli üzemszünet ideje alatt több százméternyi vágányt cseréltek ki, valamint új kitérőket építettek be az Orgonás megállóhelynél. Az elmúlt hónapokban olyan halaszthatatlan karbantartási munkák is megvalósultak, amelyek nélkülözhetetlenek a fogaskerekű üzembiztos működéséhez.