Ma zárul a jelentkezés Rövid Ellátási Lánc szervező képzésre

2024. szeptember 25. 11:21
A Kislépték Egyesület a TREBAG Kft-vel közösen 2024.09.28. és 2024.10.12. között rövid élelmiszer-ellátási lánc és piacszervező képzést szervez.
Ma zárul a jelentkezés Rövid Ellátási Lánc szervező képzésre
A képzés célja, hogy a jelenleg működő Rövid Ellátási Lánc (REL) rendszereibe betekintést nyújtson.
A képzés a piaci és mezőgazdasági folyamatok, trendek és jó példák bemutatásával segítséget nyújt a helyi élelmiszerrendszer szervezőknek, gazdáknak a gyors és hatékony szervezési módszertan elsajátításához, a termékek piacra juttatásának előmozdításához.
 
A képzés bevezet a stratégiai tervezés alapjaiba, a jogi szabályozások és a rövid élelmiszer-ellátási láncokhoz kapcsolódó legújabb pályázati lehetőségekbe. Továbbá ismeretet biztosít a kreatív turizmus és a gamifikáció eszköztáráról, valamint a hazai és a nemzetközi példákról.
 
A képzésre mezőgazdasági szereplők, gazdák, helyi termék-piacszervezők, REL tanácsadók és a téma iránt érdeklődők jelentkezését várják a szervezők.
 
A szervezők célja azon érdeklődők képzése, akik sikeresek szeretnének lenni a rövid élelmiszer-ellátási láncok szervezésében, és akik segíteni szeretnének a termelőknek abban, hogy termékeik piacra jussanak.
 
További információ IDE KATTINTVA, a jelentkezés IDE KATTINTVA érhető el.
 
 
forrás: Agrotrend.hu/ NAK szerző: Szomi Edina

Kapcsolódó cikkek

Több mint 900 zsák hulladéktól tisztult meg a Tisza középső szakasza

2023. augusztus 09. 14:21
A Közép-Tisza Kisköre és Szolnok közötti 70 folyamkilométeres szakaszán tisztították napokon keresztül a folyót a XI. Tiszai PET Kupa környezetvédői, 937 zsák, mintegy 6,1 tonna hulladéktól mentesítve a folyót és árterét - közölte a Természetfilm.hu Egyesület, a Tiszai PET Kupa szervezője közleményben az MTI-vel.

Két vármegyére a legmagasabb figyelmeztetést adta ki a HungaroMet

2024. augusztus 12. 15:33
A napi középhőmérséklet 29 Celsius-fok felett alakulhat kedden ezeken a tájakon.
 
A legmagasabb, piros fokozatú figyelmeztetést adta ki a HungaroMet Zrt. Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád vármegyére, ahol a napi középhőmérséklet 29 Celsius-fok felett alakulhat kedden.