Öt csillag superior minősítést kapott a debreceni Hotel Divinus

2023. július 28. 14:51
Az országban tizedikként, a vidéki szállodák körében pedig negyedikként szerezte meg a debreceni Hotel Divinus az 5 csillag superior minősítést, amely a legmagasabb kategóriájú besorolásnak számít.
A közösségi terek mellett a szálloda 149 szobája és lakosztálya - melyek mérete 23-118 négyzetméter között változik -, vadonatúj külsőt kapott a felújításnak köszönhetően – tájékoztatta lapunkat Márics József, a hotel igazgatója.
 
Öt csillag superior minősítést kapott a debreceni Hotel Divinus
A 9 kategóriában elérhető szobák berendezését aprólékosan tervezték meg, hogy a lehető legnagyobb kényelmet és kifinomultságát biztosítsák a vendégek számára.
 
Minden szoba és lakosztály mahagónibútorokkal van berendezve, ablakaiból lélegzetelállító kilátás nyílik a környező Nagyerdőre és Debrecen városára.
A szobákban mahagónibútorok várják a vendégeket - Fotó: Hotel Divinus
 
A szálloda teljeskörűen felújított, közel 1000 m2-es wellnesslétesítménye új mércét állít fel a megújulás és a kikapcsolódás terén. A wellness minden aspektusát úgy alakították ki, hogy hozzájáruljon a teljes testi-lelki megújuláshoz.
 
A szálloda új éttermi koncepcióval állt elő, amely magas színvonalon ötvözi a tradicionális fine dining vonalat a fiatalos, könnyed eleganciával és modern konyhára jellemző elemekkel.
 
A ház két étteremmel - Divinus és Dominus - és egy különleges miliőjű Firenze bárral is büszkélkedhet. A nemzetközi konyhát bemutató finom ételektől a kreatív koktélokat kínáló stílusos bárig a szálloda kulináris kínálata szerves részét képezi a Divinus életérzésnek.
Kreatív koktélokat is kínál a szálloda Firenze bárja - Fotó: Hotel Divinus
 
A szálloda 15. születésnapját egy sor különleges eseménnyel és meglepetéssel ünneplik.
 
A luxus esszenciáját magában foglaló, testre szabott csomagok, kedvezmények és az ünnepségek tükrözik a szálloda elkötelezettségét amellett, hogy maradandó emlékeket teremtsenek vendégeik számára.
 
forrás: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

VÁRNAK A VIZEK ERDŐI

2023. május 02. 12:03
A Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. 34.900 hektár erdőt kezel az ország észak-nyugati területén. Gazdálkodik a Duna szigetközi szakaszán, a Kisalföld folyókkal átszőtt vidékén, a hansági erdőkben, valamint a világörökség részét képező pannonhalmi tájon, ahol jól képzett szakembergárdája a biztos záloga a jövő kihívásainak.

Megizzasztja a vendéglátást az 50 forintos betétdíjas rendszer, hozott némi drágulást

2024. július 11. 17:56
Nem csak a kereskedelemben, a vendéglátásban is új fejezetet nyitott a betétdíjas italok kötelező visszaváltási rendszere. A sétányok, strandok büféiben, az éttermekben még alakul a gyakorlat, ezért sok a furcsa helyzet.