Kapcsolódó tartalmak: együttműködés

Hír: Ígéretes lehetőségek a magyar-japán élelmiszeripari termékek kereskedelme terén

2016. március 03. 12:48
 
Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter munkaebéd keretében egyeztetett Koszuge Dzsunicsi japán nagykövettel kedden, Budapesten. A találkozónak a közelgő tokiói miniszteri látogatás adott apropót, amely kapcsán a felek áttekintették a két ország agrár-élelmiszeripari kereskedelmének legfontosabb pontjait.

Hír: Élelmiszeripari szakágazatok képviselői egyeztettek

2016. március 10. 08:58
 
Meghatározó élelmiszeripari szakágazatok számára szervezett rendezvénysorozatot a Földművelésügyi Minisztérium, ahol az egyes ágazatok képviselői, szakértők és a tárca illetékesei együtt kerestek megoldásokat a jövő kihívásaira. 

Hír: Agrárvonalon is erősítünk Pakisztánnal

2016. április 28. 10:28
 
Több területen is lát együttműködési lehetőséget Nawaz Sharif pakisztáni miniszterelnök, figyelmét elsősorban az agrárgazdálkodási és a vízkészlet-gazdálkodási lehetőségek keltették fel - mondta Magyar Levente gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkár Iszlámábádban folytatott tárgyalásai után.

Hír: Az ágazatok együttműködésével készül a nemzeti tájstratégia

2016. június 13. 08:08
 
Több ágazat és szaktárca együttműködésével készül a nemzeti tájstratégia, amely a firenzei egyezményben foglalt célok megvalósítását mozdítja elő Magyarországon - mondta a földművelésügyi miniszter csütörtökön Budapesten, egy nemzetközi szakmai tanácskozáson. Az Európai táj egyezmény 17. műhelykonferenciáját 35 ország képviselőinek résztvételével tartják.

Hír: Élelmiszer-embargó? Megoldjuk így is!

2016. június 21. 08:24
 
Magyarország határozottan részt kíván venni az orosz mezőgazdaságban, és az embargó által nem érintett területek kiaknázására törekszik.

Hír: Folytatódik a magyar-orosz mezőgazdasági együttműködések kiszélesítése

2016. június 21. 08:31
 
Magyarország az embargó által nem érintett területek kiaknázására törekszik Folytatódik a magyar-orosz mezőgazdasági együttműködések kiszélesítése – közölte az agrártárca hétfőn az MTI-vel. Magyarország új, az embargó által nem érintett együttműködési területek kiaknázására törekszik. 
 

Hír: Termelői együttműködés segítheti a gazdák érdekérvényesítését

2016. szeptember 14. 08:16
 
A gazdák érdekeit sértő, tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok felszámolását sürgette az uniós agrárminiszterek találkozóján Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter. Az EU mezőgazdasági miniszterei 2016. szeptember 13-án a szlovák soros elnökség meghívására Pozsonyban tanácskoztak a gazdák élelmiszer-ellátási láncban betöltött pozíciójának javításáról.

Hír: Tegyük versenyképessé az országot a munkavállalók számára is!

2016. október 20. 07:56
 
A LIGA Szakszervezetek sajtóközleménye, amelyben üdvözli a a Nemzeti Versenyképességi Tanács megalakítását, de véleménye szerint elengedhetetlen, hogy az érintett miniszterek, gazdasági szervezetek, oktatási és tudományos intézmények mellett, a munkavállalók képviselői is részt vegyenek a testület munkájában.

Hír: Fazekas Sándor a mezőgazdasági és élelmiszeripari együttműködésről tárgyalt Izraelben

2016. november 30. 07:41
 
A miniszter szerint Izrael íglretes piac a magyar termékek számára

Hír: A biogazdálkodások kapnak segítséget

2017. január 20. 07:55
 
Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Biokultúra Szövetség, valamint a Takarékbank Zrt., hogy elősegítse a magyar biogazdálkodás fejlesztését.
«12345»