Kapcsolódó tartalmak: orosz

Hír: Budai Gyula: az orosz embargó enyhítésében érdekelt Magyarország

2016. április 21. 07:44
 
Hazánk az orosz embargó enyhítésében, az agrártermékeket érintő részleges feloldásában érdekelt - jelentette ki a miniszteri biztos Szentesen.

Hír: Embargó vs. magyar élelmiszerexport: Meddig fáj még az orosz bosszú?

2016. április 22. 09:23
 
Várható-e az orosz embargó enyhítése, avagy eltörlése? Milyen magyar élelmiszer-féleségekre és milyen mennyiségben vevők a távol-keleti országok? Többek között ezekről a témákról kérdezte az Agroinform.hu Budai Gyula miniszteri biztost.

Hír: Élelmiszer-embargó? Megoldjuk így is!

2016. június 21. 08:24
 
Magyarország határozottan részt kíván venni az orosz mezőgazdaságban, és az embargó által nem érintett területek kiaknázására törekszik.

Hír: Folytatódik a magyar-orosz mezőgazdasági együttműködések kiszélesítése

2016. június 21. 08:31
 
Magyarország az embargó által nem érintett területek kiaknázására törekszik Folytatódik a magyar-orosz mezőgazdasági együttműködések kiszélesítése – közölte az agrártárca hétfőn az MTI-vel. Magyarország új, az embargó által nem érintett együttműködési területek kiaknázására törekszik. 
 

Hír: Tovább mélyülnek az orosz-magyar agrárkapcsolatok

2016. október 06. 08:06
 
Az Oroszországi Föderáció mezőgazdasági miniszterhelyettesével, Jevgenyij Gromikoval tárgyalt Nagy István földművelésügyi miniszterhelyettes Tulában, kedden. Kétnapos oroszországi látogatása során Nagy István részt vett egy magyar premix üzem átadó ünnepségén, valamint ellátogatott az „Arany Ősz -2016” mezőgazdasági kiállítás megnyitójára.

Hír: Az orosz-magyar agráregyüttműködés fontos területe lehet a jövőben vegyes vállalatok alapítása

2017. február 07. 09:00
 
Az orosz-magyar agráregyüttműködés fontos területe lehet a jövőben vegyes vállalatok alapítása - állapította meg a két ország mezőgazdasági minisztere hétfőn moszkvai tárgyalásai során.
 

Hír: Ígéretes az orosz-magyar regionális gazdasági együttműködés

2017. február 08. 08:16
 
Magyarország számára ígéretes lehetőség az orosz-magyar regionális gazdasági együttműködés - mondta Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter az MTI-nek Szmolenszk megyei látogatását követően.

Hír: Holtpontról elmozduló élelmiszeripar

2017. április 06. 08:15
 
Győrffy Balázs kamarai elnök a pékek hasznáról, az illegális kutakról, a kisebb jégszemcsékről, valamint az orosz baromfiról

Hír: Súlyos figyelmeztetést adott ki a Világbank, jöhet az újabb válság

2022. április 28. 09:39
 
Az orosz-ukrán háború robbantotta be a folyamatot.