Kapcsolódó tartalmak: Szent István Egyetem

Hír: Tudásmegosztási lehetőség mezőgazdasági témákban

2017. augusztus 24. 08:54
 
A gödöllői Szent István Egyetem és az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) Európai és Közép-Ázsiai Irodája eddigi eseti együttműködését egy hivatalos egyetértési megállapodás váltja fel.

Hír: Nemzetközi ranglistán: öt helyet javított tavalyhoz képest a Szent István Egyetem

2020. március 11. 08:32
 
Tíz magyar egyetem került fel a Quacquarelli Symonds (QS) legfrissebb képzésterületi rangsoraira. A mezőgazdasági képzések listáján a Szent István Egyetemet a 151-200. helyre sorolták, mely a tavalyi évhez képest ugrásszerű előrelépést jelent.

Hír: A XXI. század kihívásaira keresi a válaszokat az integrált Szent István Egyetem

2020. július 31. 07:26
 
Az agrár-felsőoktatás integrációval a XXI. század kihívásaira keresi a válaszokat a megújuló Szent István Egyetem - közölte az agrárminiszter csütörtökön Gödöllőn.

Hír: Új trend terjed a mezőgazdaságban: ezzel Európa is alig tudja tartani a lépést

2020. szeptember 29. 09:17
 
A vidéki közösségek és gazdaságok Európa-szerte történő megerősítését tűzte ki célul a Szent István Egyetem részvételével zajlott Szociális farm képzés a felsőoktatásban (SoFarEDU) elnevezésű Erasmus+ projekt. A szakmai partnerek a különböző célcsoportok igényeihez igazodva interdiszciplináris felsőoktatási tananyagokat dolgoztak ki, valamint meghatározták az oktatás minőségi normáit is.