2023-ban is a meghirdették az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatot

2023. március 10. 09:39
A gazdaság szinte teljes palettáját felölelő, 45 főcsoport több mint 100 témakörében hirdették meg az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatot, a legkiválóbb termékek és szolgáltatások versenyét a Kárpát-medencei régió egész területén.
Napjainkban a sikeres vállalkozások egyik kulcsa a szellemi alkotásokkal való hatékony gazdálkodás. A vállalkozások gazdasági sikereit számos esetben olyan ötletek alapozzák meg, amelyek hatékony védelme és felhasználása nagyban növeli az éves mérlegadatokban szereplő befektetett eszközök körét.
2023-ban is a meghirdették az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatot
Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon termékek, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelten fontosnak tartják az egyetemlegesen jó minőségű termékek előállítását, illetve a magas színvonalú szolgáltatások nyújtását. A pályázat díjazottjai jól példázzák a tudásban és ötletekben egyaránt gazdag magyar alkotóerőt. Számukra fontos, hogy kiválóságukat a termékeiken viselt minőségtanúsító emblémával jelezzék, mely egyben egy megmérettetésen való győzelmet is jelent.
„Az elmúlt két év eseményei alaposan felforgatták a kereskedelmi folyamatokat, a pénzügyi világot, így megannyi kihívással kellett megbirkóznia, mind a mikro-, mind pedig a kis- és középvállalkozásoknak. A megváltozott gazdasági szerkezethez mi kiírók is igyekeztünk aktualizált lehetőséget nyújtani minden olyan vállalkozás számára, akik továbbra is a minőségben látják az értéket.”
– mondta Kiss Károlyné Ildikó, az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat alapítója.
 
Dr. Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, a rendezvény fővédnöke szerint, a világban zajló változásokra csak azok a hazai vállalkozások tudnak sikeres választ adni, akik mernek kockáztatni és mernek fejleszteni a nehéz időkben is.
Az agrárminisztérium szakmai támogatásával segíti a pályázati rendszert. A pályázók és díjazottak legnagyobb számban kötődnek az agráriumhoz.
 
Az elmúlt két esztendőben különösen felértékelődőt a mezőgazdaság és élelmiszeripar szerepe. Az emberek megtapasztalhatták, hogy a bajban is vannak olyan ágazatok, melyek folyamatosan termelnek és ennek köszönhetően élelmiszer kerülhet asztalainkra.
Az ágazat szereplői számára a fogyasztói bizalom kulcsfontosságú. Ehhez járulhat hozzá az Érték és Minőség Nagydíj, mely a folyamatos ellenőrzések révén a magas minőség védjegyeként szolgálja a vásárlói bizalomépítést.
 
A Magyar Mezőgazdaság április hónapban összeállítást tervez azon díjazottak bevonásával, akik az agráriumban a védjegyek használatát piaci előnnyé tudták fordítani.
 
Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy elnyerésére 2023-ban kiírt pályázatra május 31-éig lehet jelentkezni. Részletes információ a www.emin.hu oldalon található.
 
Forrás: magyarmezogazdasag.hu

Kapcsolódó cikkek

Új szabályozás segítheti a víziszárnyas termelőket

2023. szeptember 11. 14:22
Ősszel elkészülhet az a szabályozási csomag, amely a víziszárnyas termelők és felvásárlók viszonyában megosztja a kockázatot és nagyobb biztonságot jelent majd a gazdálkodóknak – közölte Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára a XXIV. Kiskunfélegyházi Libafesztivál megnyitóján, szeptember 8.-án, pénteken.
 

Fogy az idő: ezt sok magyar gazdának el kell intéznie január 31-ig

2023. január 31. 12:11
A Széchenyi 2020 keretében megjelent „A védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták genetikai állományának in situ megőrzése” című pályázati felhívás alapján a 2023 évi támogatási kérelmek benyújtására 2023. január 31-ig van lehetőség. Fontos, hogy a határidő elmulasztása jogvesztő hatályú!