33. Keszthelyi Növényvédelmi Fórum

2024. január 10. 16:32
Gondolatokat és tapasztalatokat cserélhetnek az érdeklődők.
 
Időpont: 2024. január 17-19.(szerda-péntek)
Helyszín: MATE Georgikon Campus – 8360 Keszthely, Festetics utca 7. – D épület
33. Keszthelyi Növényvédelmi Fórum
A Keszthelyi Növényvédelmi Fórumon gondolatokat és tapasztalatokat cserélhetnek a termelésben, a szolgáltatásban, a kereskedelemben, a szakigazgatásban dolgozók, a kutatóintézetek és az oktatási intézmények munkatársai.
 
A Fórum programja
2024. január 17. (szerda)
13:00-16:00 Prekonferencia
16:00- MATE Növényvédelmi Intézet találkozó
 
2024. január 18. (csütörtök)
09:00-10:00 Regisztráció
10:00-12:30 Plenáris ülés
13:00-14:00 Ebédszünet
14:00-17:00 Szekcióülések
17:00-18:00 Magyar Növényvédelmi Társaság vezetőségi ülés
19:00- Fogadás
 
2024. január 19. (péntek)
09:00-09:30 Regisztráció
09:30-12:30 Fórum
13:00-14:00 Ebéd
 
Fórumra való jelentkezéshez ki kell tölteni egy jelentkezési lapot.
 
Fórum Titkárság
A Fórummal kapcsolatos valamennyi kérdéssel, kéréssel és a levelezéssel kapcsolatban az alábbi elérhetőségek állnak szíves rendelkezésükre.
 
Dr. Takács András Péter
a Szervezőbizottság elnöke
Tel.: +36 83 545-217
 
Dr. Kormos Éva
szervezőtitkár
Tel.: +36 83 545-265
 
Szolcsányi Éva
szervezőtitkár
Tel.: +36 83 545-212
 
E-mail: novenyvedelmi.forum@uni-mate.hu
 
forrás: agroinform.hu

Kapcsolódó cikkek

A Tisza vize jelenthet gyógyírt

2024. április 17. 14:55
A fejlesztés részeként a Nyírségben tizenkét víztározót alakítanának ki a szakemberek. Agrárfórumra hívta a térség gazdálkodóit Mandabokorba a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) vármegyei szervezete a napokban.

Falatnyi boldogság a Lánytesóktól

2023. március 21. 10:33
„Varázslatos érzés, amikor az egyik lánygyermekem felkiált, hogy „Apa, nézd, itt van a lekvárunk a polcon!” Ilyenkor mindig meghatódom, és nyugtázom, hogy jó úton járunk.
 
Szerintem nem minden család mondhatja el magáról, hogy közös hobbijuk van, és mi ebben is szerencsések vagyunk. Arról nem beszélve, hogy nem tudunk leülni, mindig jár valamin az agyunk. Így jött a birsalmasajt, a befőttek, lekvárok, szörpök, a sültpaprika-szeletek, majd a sültpaprika-krém, és így tovább – mesélte tudósítónknak a kiskunhalasi Lánytesók vállalkozást is vezető Ignácz Gábor kistermelő.
– Visszatekintve a kezdetekre, beleszülettem a növénytermesztés és a háztáji állattenyésztés csodálatos világába.