A Chemical Seed Kft. veszi át a JCB mezőgazdasági gépek értékesítési és szervizképviseleti jogait a KITE-től

2024. január 15. 12:05
Az új üzletág az ország közepén Újhartyánban az M5-ös autópálya melletti központtal indul.
 
A JCB mezőgazdasági gépeinek gépértékesítési és szervizképviseleti jogait és feladatait Magyarországon 2024. január 1-től a KITE Zrt.-től a Chemical Seed Kft. veszi át.
 
A Chemical Seed Kft. veszi át a JCB mezőgazdasági gépek értékesítési és szervizképviseleti jogait a KITE-től
A Chemical Seed Kft. 1990-ben kezdte meg tevékenységét, és az elmúlt évtizedekben a kelet-magyarországi régió egyik meghatározó mezőgazdasági kereskedelmi és integrátor cégévé nőtte ki magát.
 
A mezőgazdasági input anyagok hagyományos nagykereskedelme mellett ma már széles körű szolgáltatást és kedvező finanszírozási konstrukciót nyújt partnerei számára a teljes termelési és értékesítési vertikum során.
 
Tevékenységük: növényvédő szer, vetőmag, műtrágya kis- és nagykereskedelme, vetőmagtisztítás, csávázás, növényvédelmi szaktanácsadás, terményszárítás/tisztítás és termény felvásárlása.
jcb
Jelenleg 5 telephelyen vannak jelen a Tiszántúlon: Jászfényszaru, Békés, Kaba, Berettyóújfalu és a központ Debrecen.
 
2024. január 1-től XTRAtech névre hallgató műszaki üzletággal bővül a Chemical Seed Kft. Az XTRAtech műszaki üzletág zászlóshajója az angol JCB mezőgazdasági gépei lesznek, de ezek mellett más világ szinten is jelentős piaci részaránnyal bíró márkákat is fog képviselni.
 
Az új üzletág az ország közepén Újhartyánban az M5-ös autópálya melletti központtal indul. Folyamatosan bővül, hogy országos lefedettséget biztosíthasson partnerei részére.
 
A JCB biztos abban, hogy a Chemical Seed Kft. elkötelezettsége és szakmai hozzáértése garantálja a JCB gépek iránti elhivatottságot, a kereskedelmi tevékenység magas színvonalát és a szervizszolgáltatás minőségét.
Fastrac traktor átalakítás holland módra - GÉPmax
A Chemical-Seed Kft. átvette az eddig szervizfeladatokat ellátó szakembereket a KITE Zrt.-től és a meglévő létszám mellett tovább bővítik csapatukat, ezzel is elősegítve a minél professzionálisabb szervizszolgáltatást az ország teljes területén.
 
Az XTRAtech az alkatrész-kereskedelmet 2024-ben a KITE Zrt.-vel közösen látja el, azonban a Chemical-Seed Kft. elkötelezett amellett, hogy kiépítse az országos alkatrészellátási hálózatot, és a lehető leghamarabb biztosítsa a zavartalan és hatékony alkatrész-szolgáltatást.
 
A JCB pozitívan tekint a jövőbe, mivel a Chemical-Seed Kft. rendelkezik minden olyan képességgel és szakembergárdával, amely ahhoz szükséges, hogy a JCB Magyarországon tovább növelje elégedett partnerei számát.
 
Elérhetőségek
 
Email: szerviz@xtratech.hu
Telefon: 06306431209
 
forrás: agroinform.hu

Kapcsolódó cikkek

Sikerült megvédeni a magyar gazdák érdekeit Brüsszelben is

2023. június 07. 14:22
Az Ukrajnával határos öt EU tagállam közös fellépésének köszönhetően az Európai Bizottság 2023. szeptember 15-ig meghosszabbította az Ukrajnából származó egyes mezőgazdasági termékek uniós behozatalára vonatkozó importtilalmat – közölte Nagy István agrárminiszter közösségi oldalán.
 
A tárcavezető kifejtette, az importtilalom az Ukrajnából származó búzára, kukoricára, repce- és napraforgómagra vonatkozik. Az érintett öt tagállam sikere, hogy a Bizottság a meghosszabbított importtilalmat a május 2-a előtt kötött szerződésekre is érvényesnek tekinti.

Precíziós nemesítéssel állítanak elő betegségekre ellenálló növényeket magyar kutatók

2024. február 23. 14:23
Sürgősen megoldandó probléma az antibiotikum-rezisztencia gyors terjedése.