A Fendt márka magyar rajongói ennek nagyon fognak örülni! – VIDEÓ

2023. február 24. 15:56
Elindul a Fendt teljes termékcsaládjának bevezetési programja Magyarországon.
 
Az AgroVario Kft. üzletfejlesztési igazgatója, Takács Zoltán beszélt a kezdetekről, a lendületről és a céljaikról. A cég 2022-ben kezdte el fejleszteni a tevékenységét azzal a céllal, hogy 2023 végéig nyolc telephelyből álló hálózatot építsenek ki. A telephelyek az értékesítési tevékenységbe folyamatosan csatlakoznak majd be, hogy az ügyfelek egyre több helyen megtalálhassák a vállalat által kínált termékeket.
 
A Fendt márka magyar rajongói ennek nagyon fognak örülni! – VIDEÓ
Megkezdik a Fendt betakarítástechnikai eszközök értékesítését Magyarországon
A magyar gazdák számára az AgroVario Kft. kizárólagosan fogja ajánlani a Fendt kombájnokat, bálázókat, kaszákat, rendterítőket, rendképzőket, rendfelszedő kocsikat, önjáró silózókat, valamint az önjáró permetezőket, miközben az AXIÁL Kft. továbbra is fenntartja kizárólagos értékesítési jogát a Fendt traktorokra Magyarországon.
 
Azonban nemcsak Fendt termékeket értékesítenek majd, elkezdték szélesíteni a portfóliójukat: együttműködési megállapodást kötöttek a HB Brantner pótkocsi gyárral, illetve a Bauer Hungáriával az öntözéstechnikai eszközök közös értékesítésében illetve képviseletében. Az AgroVario Kft. meggyőződése, hogy ezekkel a magas színvonalú eszközökkel segíteni tudják partnereiket a fejlődésben.
 
 
Az AgroVario Kft. tulajdonosa az AXIÁL Kft. 75% részesedéssel, kisebbségi tulajdonosa pedig a Nothung Zrt. 25% részesedéssel. Utóbbi az agrártechnológiák piacán hazánkban végzett piacfejlesztő befeketésekre specializálódott szakértő.
 
Az AXIÁL Kft. együttműködik az AgroVario céggel a Fendt portfolió további elemeinek (betakarítógépek, permetezők és teleszkópos rakodók) sikeres bevezetésében és annak a biztosításában, hogy a gazdák a Fendt gépekhez az AXIÁL kivételesen fejlett precíziós gazdálkodási technológiáit és a kapcsolódó szolgáltatásait is elérhessék.
 
„Az AXIÁL Kft. – 75%-os részesedésén keresztül – biztosítja, hogy a magyar gazdák továbbra is megkapják azt a legmagasabb színvonalat és minőséget az értékesítés utáni szolgáltatásokban, amelyről az AXIÁL és a Fendt márka is ismert” – mondta Harsányi Zsolt, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetője.
 
További információk az alábbi elérhetőségeken:
Weboldal: https://www.agrovario.hu/
Szrnka Péter
Tel:+36-30/730-9559
E-mail: szrnka.peter@agrovario.hu
 
Albert Csaba
Tel: +36-30/967-8665
E-mail: albert.csaba@agrovario.hu
 
forrás: agroinform.hu

Kapcsolódó cikkek

Hihetetlen, de igaz: ennyiért melóznak a munkások a magyar állattartó telepeken

2023. január 18. 12:02
Magyarországon évről évre emelkednek a bérek, a KSH legfrissebb adatai szerint 2022-ben 497 ezer forint volt a bruttó átlagkereset. Mindez ellenére a mai napig vannak olyan ágazatok, ahol jóval az átlag alatt keresnek az emberek, sok esetben ilyen például a mezőgazdaság is. Ebben az ágazatban az álláshirdetéseket böngészve láthatjuk, hogy bizony nem ritka a bruttó 300 ezer forintos vagy napi bruttó 20 ezer forintos kereset sem. Ez természetesen nagyban függ attól is, hogy ki, milyen feladatot lát el, mindenesetre nem túlzás azt mondani, hogy összességében nincsenek „elkapatva” a mezőgazdasági munkások, ha a fizetésről van szó.

Mindegy, hogy hívják a szervezetet, ha a vezetése következetes

2023. augusztus 30. 12:18
A Derecske Petőfi Kft. azon kevés hazai mezőgazdasági vállalkozások egyike, amelyeket termelőszövetkezetként hoztak létre évtizedekkel ezelőtt, de azóta is töretlenül eredményesek.