A kisebb gazdálkodók hogyan tudnak egyszerűen megfelelni az adminisztrációs kötelezettségnek?

2023. április 18. 11:42
Térkép alapú elektronikus gazdálkodási napló.
 
A DAS-GEOD Kft. képviseletében Nagy Edina tartott előadást a PREGA-n 2023 februárjában. Az előadásban arról volt szó, hogy a kisebb gazdálkodók hogyan tudnak egyszerűen megfelelni az adminisztrációs kötelezettségnek.
A kisebb gazdálkodók hogyan tudnak egyszerűen megfelelni az adminisztrációs kötelezettségnek?
A bemutatott AgroMAP szoftver alkalmas a termeléshez kötött támogatások, az elektronikus gazdálkodási és permetezési napló, az AKG, az ÖKO támogatás kapcsán felmerülő adminisztrációs kötelezettség teljesítésére, illetve az AXIÁL Kft. mAXI-MAP Vantage rendszerével történő integrációnak köszönhetően a precíziós pályázat kapcsán is jó társ lehet a papírmunkában.
 
További részletek a videóban:
 
 
forrás: agroinform.hu

Kapcsolódó cikkek

Több mint 23 ezer tenyészkacsát kell elpusztítani Hajdú-Biharban

2023. február 08. 13:22
Az adott gazdaság körül kijelölték a 3 km sugarú védőkörzetet, valamint a 10 km sugarú megfigyelési körzetet.
 
Védő- és megfigyelési körzeteket jelölt ki az állategészségügyi hatóság, miután a Nébih laboratóriuma igazolta egy Hajdú-Bihar vármegyei gazdaságban a magas patogenitású madárinfluenza vírus jelenlétét - írja a Nébih
 

Lesz elegendő ponty a hazai tavainkban

2023. október 25. 16:51
Folyamatosak a haltelepítések a Balatonnál és a Tisza-tónál. Mindkét helyen a népszerű ponty kerül nagy mennyiségben a vízbe. A Balatonnál már szeptember végén kezdődtek a lehalászások a cég halastavaiban, a halak nagy része a Balatonba került és december közepéig folyamatosan tart a munka – írják a Növényvédőszer.hu-n. Eddig több száz tonna halat juttattak a magyar tengerbe. A Tisza-tónál pedig több, mint három tonna pontynak örülhetnek a pecások. Az idei sulyom kaszálás később kezdődött, mint a korábbi években, mert a hűvös tavasz miatt a hínárnövényzet is lassabban fejlődött.