A magyar föld nem eladó! - Újra felállították a Mentsük meg Kishantost! táblát

2015. október 14. 10:19
"Kishantos - A vidékfejlesztési központ örökre elveszíti az esélyt a minigazdaság visszaállítására, ha eladják az állami földeket - hangsúlyozta délután Ács Sándorné a kishantosi bejárónál a félpályás útlezárás helyszínén.

Országos összefogás bontakozott ki az állami földek eladása ellen, az Élőlánc Magyarországért is csatlakozott az LMP által meghírdetett országos demonstrációhoz. Fejér megyében - a dunaújvárosi demonstráció mellett - Kishantosnál tarottak félpályás útlezárást hétfőn délután a 6228-as úton, Mezőfalva és Hantos között, a vidékfejlesztési központ bejárójánál."

 

További részletek az alábbi linken olvashatóak:

http://feol.hu/hirek/a-magyar-fold-nem-elado-ujra-felallitottak-a-mentsuk-meg-kishantost-tablat-1730667

 

Forrás:

http://feol.hu/

Kapcsolódó cikkek

Nagy változások jönnek a mezőgazdaságban

2020. március 13. 11:26
Az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság (EGSZB) Mezőgazdaság, vidékfejlesztés és környezetvédelem (NAT) szekciója elfogadott egy jelentést az Európai Unió Közös Agrárpolitikája (KAP) tervezése során az agrárvilág generációváltásáról, amire a hazai tervezéskor is építeni lehet.

Merre tart a hazai agrárium? - A hét legérdekesebb témái

2020. július 16. 07:47
Kézi aratók versenye, burgonya fajtabemutató Berzencén, az öntözés hazai helyzete, a távérzékelés szerepe a precíziós gazdálkodásban - a hét legfontosabb témái a Magyar Mezőgazdaságban. A lapban ezeken kívül megtalálhatók a szokásos heti; a tőzsdei árakat, a piaci információkat, valamint a jogszabályokat, pályázatokat és közleményeket ismertető rovatok.