A magyar föld nem eladó! - Újra felállították a Mentsük meg Kishantost! táblát

2015. október 14. 10:19
"Kishantos - A vidékfejlesztési központ örökre elveszíti az esélyt a minigazdaság visszaállítására, ha eladják az állami földeket - hangsúlyozta délután Ács Sándorné a kishantosi bejárónál a félpályás útlezárás helyszínén.

Országos összefogás bontakozott ki az állami földek eladása ellen, az Élőlánc Magyarországért is csatlakozott az LMP által meghírdetett országos demonstrációhoz. Fejér megyében - a dunaújvárosi demonstráció mellett - Kishantosnál tarottak félpályás útlezárást hétfőn délután a 6228-as úton, Mezőfalva és Hantos között, a vidékfejlesztési központ bejárójánál."

 

További részletek az alábbi linken olvashatóak:

http://feol.hu/hirek/a-magyar-fold-nem-elado-ujra-felallitottak-a-mentsuk-meg-kishantost-tablat-1730667

 

Forrás:

http://feol.hu/

Kapcsolódó cikkek

A termelők digitális átállását hogyan szolgálhatják az agráradatok

2020. december 07. 09:44
A mezőgazdaság digitalizációja igazi kihívást jelent a szakpolitikának. Részben azért, mert - más területektől eltérően - rohanunk azután, ami a földeken már zajlik. Gondoljunk csak a drónok, vagy az adathasználat szabályozásának kérdésére – fogalmazott Juhász Anikó a német Szövetségi Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Minisztérium és az Európai Agrár Kutatási Kezdeményezés online tanácskozásán.

A mezőgazdasági támogatások jövője az új közös agrárpolitikában: ezt lehet tudni

2021. március 22. 09:08
A termelőknek fel kell készülniük arra, hogy az átmeneti éveket követően, 2023-tól picit komplikáltabb lesz az új közös agrárpolitika rendszere - hangsúlyozta Papp Gergely, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) szakmai főigazgató-helyettese a Portfolio Agrár Klubon. A szakember emellett arról is beszélt, hogy mi az amit már most tudni lehet a 2021-2022-t követő KAP-ot érintő döntésekről, és mik azok, amelyekkel kapcsolatban még folynak a tárgyalások.