A megyei kórház minden dolgozóját sütire és kávéra várják egy salgótarjáni cukrászdában

2020. március 26. 08:08
Együttérzéssel és némi szívességgel szeretnék meghálálni az egészségügyben a mostani helyzetben is hősiesen helytálló dolgozók munkáját.

A koronavírus járvány kirobbanása óta egymást érik a nemes felajánlások az egészségügyben megnövekedett feladatokkal szembesülő, hősiesen helytálló dolgozók felé.

Zebegényi szállásadók jótékonysági akciója az egészségügyben dolgozóknak
Amennyire nekünk szükségünk van a levegőre és tüdőnkre most, úgy lesz ápolóinknak, orvosainknak is szükségük egy óriási lélegzetvételre, amikor túl vagyunk a koronavírus járvány okozta krízishelyzeten.

Ezúttal a Salgótarján városközpontjában működő Tavaszi Cukrászda szólította meg a Szent Lázár Megyei Kórház kollektíváját Facebook bejegyzésében.

“Kedves Szent Lázár Megyei Kórház dolgozói!

Ebben a nehéz időben még nagyobb szükség van az Önök áldozatos munkájára! Ezt máshogy nem tudjuk meghálálni csak együttérzéssel, némi szívességgel. Ezért egyik nagyon kedves vendégünk, Szilágyi Szabolcs meghívja Önöket cukrászdánkba egy kávéra – bárkit, aki a kórházban dolgozik. Ehhez a nemes gesztushoz szeretnénk mi is hozzá járulni mert, egy jó kávé akkor az igazi , ha egy finom sütit is ehetsz hozzá!

Kedves dolgozók, ha egy kis idejük engedi, jöjjenek be hozzánk a Tavaszi Cukrászdába, szeretettel várjuk Önöket!”

 
sokszinuvidek.24.hu

Kapcsolódó cikkek

Mennyire fájt a magyarok pénztárcájának a járvány?

2020. június 29. 09:26
Munkaerőpiaci, kereseti és több más statisztikai adat is megjelenik a következő héten, közöttük az ipari termelői árak májusi adatai.

Bükki füvesember: A jóisten odateszi tálcán a megoldást a bajokra

2020. április 16. 07:28
A születésnapos Szabó Gyuri bácsinak egyszer azt mondta egy öreg cigányasszony, hogy 124 évig fog élni. Szerinte az emberiség azért kapta ezt a járványt, mert a mai ember nem hisz semmiben. Interjú