A megyei kórház minden dolgozóját sütire és kávéra várják egy salgótarjáni cukrászdában

2020. március 26. 08:08
Együttérzéssel és némi szívességgel szeretnék meghálálni az egészségügyben a mostani helyzetben is hősiesen helytálló dolgozók munkáját.

A koronavírus járvány kirobbanása óta egymást érik a nemes felajánlások az egészségügyben megnövekedett feladatokkal szembesülő, hősiesen helytálló dolgozók felé.

Zebegényi szállásadók jótékonysági akciója az egészségügyben dolgozóknak
Amennyire nekünk szükségünk van a levegőre és tüdőnkre most, úgy lesz ápolóinknak, orvosainknak is szükségük egy óriási lélegzetvételre, amikor túl vagyunk a koronavírus járvány okozta krízishelyzeten.

Ezúttal a Salgótarján városközpontjában működő Tavaszi Cukrászda szólította meg a Szent Lázár Megyei Kórház kollektíváját Facebook bejegyzésében.

“Kedves Szent Lázár Megyei Kórház dolgozói!

Ebben a nehéz időben még nagyobb szükség van az Önök áldozatos munkájára! Ezt máshogy nem tudjuk meghálálni csak együttérzéssel, némi szívességgel. Ezért egyik nagyon kedves vendégünk, Szilágyi Szabolcs meghívja Önöket cukrászdánkba egy kávéra – bárkit, aki a kórházban dolgozik. Ehhez a nemes gesztushoz szeretnénk mi is hozzá járulni mert, egy jó kávé akkor az igazi , ha egy finom sütit is ehetsz hozzá!

Kedves dolgozók, ha egy kis idejük engedi, jöjjenek be hozzánk a Tavaszi Cukrászdába, szeretettel várjuk Önöket!”

 
sokszinuvidek.24.hu

Kapcsolódó cikkek

Budapesten és környékén maradnak a kijárási korlátozások, vidéken jön az enyhítés

2020. április 30. 08:09
A bejelentett változások hétfőn nulla órától lesznek hatályosak.

Módosította alapszabályát a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

2016. május 30. 11:47
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) 2016. május 26-án Gödöllőn tartotta országos küldöttgyűlését. Az ülésen elfogadott alapszabály-módosítás értelmében idéntől nem kell tagdíjbevallást tenniük az értékesítési tevékenységükből 600 ezer forint éves árbevételt el nem érő őstermelőknek.