A mezőgazdaság soha nem állhat meg – Még éjszaka sem!

2023. július 28. 11:39
A mezőgazdasági munkák legnagyobb ellensége az idő. Amennyiben az adott munkaművelet nem fejeződik be időben, akkor a termény egy része tönkremehet, ez pedig jelentős többletterhet okoz. Ennek elkerülése érdekében a gazdálkodók nagy része éjszakába nyúlóan dolgozik, viszont az esti órákban elkerülhetetlen, hogy megfelelő látási viszonyokat teremtsük.
A mezőgazdaság soha nem állhat meg – Még éjszaka sem!
A mai fejlett LED-es fényszóróknak köszönhetően nappali világosságot tudunk varázsolni a kombájnunk vagy traktorunk köré, ezáltal sokkal biztonságosabbá tudjuk tenni a munkakörülményeket. De mit tehetünk, ha a John Deere gépünk régi, hagyományos halogén fényszórókkal vagy munkalámpákkal van felszerelve?
 
Ebben az esetben a régi, elavult halogénlámpák nem nyújtanak megfelelő minőségű fényerőt, ezért azok cseréje javasolt. A KITE Zrt. kínálatában megtalálhatja a közepes és nagy traktorokra, kombájnokra, valamint önjáró szecskázókra való gyári LED-lámpákat, amelyek teljes mértékben kompatibilisek a John Deere gépével.
 
Ezen gyári John Deere LED-lámpák rendkívül nagy előnye, hogy a mezőgazdasági gépekre specifikusan lettek tervezve, por- és vízállók, valamint a rezgésekkel és extrém hőmérséklettel szemben is ellenállnak, így a legmostohább körülmények között is maximális teljesítményre képesek. Fontos megjegyezni a LED-lámpák hosszú élettartamát és ezen üzemeltetési időszak alatti karbantartásmentességét is.
A gyári fényszóróknak köszönhetően optimális fényerősség és fényszín érhető el, amellyel a munkavégzéshez szükséges legjobb feltételeket tudjuk megteremteni.
 
Az akcióban részt vevő géptípusok:
 
Traktorok:
 
  • John Deere 6M (2020-as évjárattól),
  •  
  • John Deere 6R (2022-es évjárattól),
  •  
  • John Deere 7, 8 és 9-es sorozat (2004–2020 közötti gyártottak),
 
Kombájnok:
 
  • John Deere W, T, S sorozat (2016– 2022 között gyártottak),
 
Önjáró szecskázók:
 
  • John Deere 8000-es és 9000-es sorozat
Amennyiben szeretné John Deere gépének halogénlámpáit lecseréltetni gyári LED-lámpák­ra, akkor a részletek érdekében keresse a KITE Zrt. alkatrész-ér­tékesítési menedzserét, ugyanis 2023. 09. 30-ig 30% kedvez­ménnyel tudja megvásárolni eze­ket a termékeket!
 
forrás: agrotrend.hu / kite.hu
 

Kapcsolódó cikkek

Játék, vagy az agrárszakképzés következő szintje?

2022. november 30. 09:19
Komplex, több területen is alkalmazható technológiai rendszer bevezetésének első állomása a virtuális valóságon (VR) alapuló gépbemutató, 3D-s modell kiegészítéssel, mely hozzájárulhat az agrárszakképzés fejlesztéséhez és innovációs tevékenységeinek támogatásához.
 
Gyakorlatias képzés és interaktív túra
Az országban elsőként Jánoshalmán, a Déli ASzC Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium egyik termében adták át a Pix VR Training Kft. virtuális valóság oktató pilot projektjét.

Elkötelezett az agrártárca az erdei iskolai programok támogatása mellett

2023. november 17. 15:50
Az állami erdészeti cégcsoport 2010 óta 40 milliárd forintot fordított az erdei turisztikai infrastruktúra, köztük számos erdei iskola fejlesztésére – mondta az Agrárminisztérium erdőkért és földügyekért felelős államtitkára a Madas László Erdészeti Erdei Iskola mai jubileumi ünnepségén.