A mezőgazdaság soha nem állhat meg – Még éjszaka sem!

2023. július 28. 11:39
A mezőgazdasági munkák legnagyobb ellensége az idő. Amennyiben az adott munkaművelet nem fejeződik be időben, akkor a termény egy része tönkremehet, ez pedig jelentős többletterhet okoz. Ennek elkerülése érdekében a gazdálkodók nagy része éjszakába nyúlóan dolgozik, viszont az esti órákban elkerülhetetlen, hogy megfelelő látási viszonyokat teremtsük.
A mezőgazdaság soha nem állhat meg – Még éjszaka sem!
A mai fejlett LED-es fényszóróknak köszönhetően nappali világosságot tudunk varázsolni a kombájnunk vagy traktorunk köré, ezáltal sokkal biztonságosabbá tudjuk tenni a munkakörülményeket. De mit tehetünk, ha a John Deere gépünk régi, hagyományos halogén fényszórókkal vagy munkalámpákkal van felszerelve?
 
Ebben az esetben a régi, elavult halogénlámpák nem nyújtanak megfelelő minőségű fényerőt, ezért azok cseréje javasolt. A KITE Zrt. kínálatában megtalálhatja a közepes és nagy traktorokra, kombájnokra, valamint önjáró szecskázókra való gyári LED-lámpákat, amelyek teljes mértékben kompatibilisek a John Deere gépével.
 
Ezen gyári John Deere LED-lámpák rendkívül nagy előnye, hogy a mezőgazdasági gépekre specifikusan lettek tervezve, por- és vízállók, valamint a rezgésekkel és extrém hőmérséklettel szemben is ellenállnak, így a legmostohább körülmények között is maximális teljesítményre képesek. Fontos megjegyezni a LED-lámpák hosszú élettartamát és ezen üzemeltetési időszak alatti karbantartásmentességét is.
A gyári fényszóróknak köszönhetően optimális fényerősség és fényszín érhető el, amellyel a munkavégzéshez szükséges legjobb feltételeket tudjuk megteremteni.
 
Az akcióban részt vevő géptípusok:
 
Traktorok:
 
  • John Deere 6M (2020-as évjárattól),
  •  
  • John Deere 6R (2022-es évjárattól),
  •  
  • John Deere 7, 8 és 9-es sorozat (2004–2020 közötti gyártottak),
 
Kombájnok:
 
  • John Deere W, T, S sorozat (2016– 2022 között gyártottak),
 
Önjáró szecskázók:
 
  • John Deere 8000-es és 9000-es sorozat
Amennyiben szeretné John Deere gépének halogénlámpáit lecseréltetni gyári LED-lámpák­ra, akkor a részletek érdekében keresse a KITE Zrt. alkatrész-ér­tékesítési menedzserét, ugyanis 2023. 09. 30-ig 30% kedvez­ménnyel tudja megvásárolni eze­ket a termékeket!
 
forrás: agrotrend.hu / kite.hu
 

Kapcsolódó cikkek

Változhat az EU tagországok hozzáállása az ukrán gabonaimporthoz

2023. október 25. 17:44
Az Ukrajnából származó ellenőrizetlen import egyértelműen hatással van az EU agrárpiacára.
 
Lengyelország és az ukrán illegális gabonaexport ellen tiltakozó más országok szeptemberben még hiába kerestek támogatást az ukrán gabona behozatali tilalmának meghosszabbításához.

Tovább kell növelni a szójatermesztést, cél ebből is az önellátás

2023. szeptember 06. 14:16
A magyar gazdák agrártámogatásai a 2027-ig tartó időszakban is biztosítottak, folytatódhat tehát mezőgazdaságunk és élelmiszeriparunk teljes körű, átfogó megújítása – szögezte le Farkas Sándor a “Margitta-sziget 92” Kft. és a Magyar Szója és Fehérjenövény Egyesület Szója Roadshowjának idei bemutató-sorozatának második állomásán, a Baranya vármegyei Homorúdon.