A SITEVI borászati és szőlészeti nemzetközi szakkiállítás idén is várja a magyar látogatókat!

2023. szeptember 15. 13:12
A SITEVI a szőlő-, bor-, gyümölcs- és olajbogyó-termesztési ágazat vezető nemzetközi szakkiállítása 2023. november 28-30., nyitja meg kapuit a Montpellier-i kiállítási központban, Franciaországban. Kétségkívül a világ vezető találkozási pontja lesz idén ez az esemény az ágazatban dolgozó szakemberek számára.
A SITEVI borászati és szőlészeti nemzetközi szakkiállítás idén is várja a magyar látogatókat!
Legyen szó nagy nevekről, történelmi szereplőkről, start-up-okról, borászokról, bortermelőkről, gyümölcstermesztőkről vagy olajbogyó-termelőkről, a SITEVI kihagyhatatlan esemény az ebben az ágazatban tevékenykedők számára.
 
Az összetett gazdasági, társadalmi, éghajlati és környezeti helyzetet tekintve a 2023-as kiállítás minden eddiginél jobb lehetőséget kínál a résztvevők számára, hogy felfedezzék a legújabb innovációkat, betekintést nyerjenek a piaci trendekbe és emellett a szakemberek segítséget kapjanak az előttük álló kihívások leküzdéséhez.
 
A SITEVI-re már 5 hónappal a megnyitása előtt elkelt minden kiállítói hely. Már most kivételes és történelmi jelentőségű eredményeket tud felmutatni mind az előadások, mind a kiállítók sokszínűsége tekintetében. 
 
Az idei SITEVI a közel 200 új kiállítóval valamennyi érintett ágazatból a termékek és a szolgáltatások kibővített választékát kínálja.
 
A kulcsfontosságú ügyfelek természetesen már lefoglalták a helyüket ezen a nagyszabású eseményen kiállítóként:
 
szőlőszüretelő gépek: PELLENC, CNH, BOBARD, ERO…;
szőlőtermesztés: KUHN, MASCHIO, ACTISOL, EUROVITI, CLEMENS, VITIBOT, RABAUD;
borászat: BUCHER VASLIN, PERA-PELLENC; DELLA TOFFOLA; AMOS; DIEMME; SEGUIN MOREAU; VIVELYS;
palackozás és csomagolás: DIAM, GAI, SMURFIT KAPPA; VERALLIA;
vontatóberendezések: ANTONIO CARRARO, AGCO, ARGO, CASE, CLAAS, KUBOTA, CNH
permetezés: FRANCE PULVÉ, CALVET, CEDMA;
mezőgazdasági termékek: BAYER, BELCHIM, BIOLINE, ANGIBAUD, DE SANGOSSE, OVINALP, HAIFA, SYNGENTA, YARA és
egyedi gyümölcs és zöldség feldolgozó rendszerek és öntözőberendezések: SORMAF, CALIBREX, MAF, NETAFIM, UNITEC, BRL, RICHEL, DALIVAL.
A 2021-es kiállítás pillanatai
 
Ebben az évben 1000 kiállító lesz jelen, akik közül közel 200-an újak. 65-en a borászat és a csomagolás, 63-an a szőlőtermesztés, 17-en a növényegészségügy és 19-en az új technológiák területét képviselik.
 
Az utóbbi különös nyomatékkal lesz jelen olyan kiállítókkal, mint a 285Kelvin, AGRICONOMIE, B&S TECH, FOOD PILOT, SC GROUPE…, a robotika területén pedig olyanokkal, mint: ALLIANS ROBOTICS, DUGUIT TECHNOLOGIES – CHAMPAGEL, EXXACT ROBOTICS, NAÏO TECHNOLOGIES, SABI AGRI, SITIA, VITIBOT, YANMAR, VINEYARD SOLUTIONS.
A 2021-es kiállítás pillanatai
 
Az aktuális kiállítói listát az alábbi linken tudja megtekinteni:
 
 
A magyar látogatók számára a kiállítás INGYENES, ha belépőjüket előzetesen online megrendelik az alábbi linken:
 
 
Promóciós kód hozzá: HONPARDIG23
 
Bármilyen a kiállítással kapcsolatos egyéb kérdés és kérés esetén keresse magyarországi képviselőnket- aki a kiállításunk magyarországi népszerűsítési kampányáért felel- az alábbi elérhetőségeken:
 
Gyulai-Kertesi Edina
kereskedelmi vezető
Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara
edina.kertesi@ccifrance-hongrie.org
0036 30 184 22 87
 
forrás: agrotrend.hu

Kapcsolódó cikkek

Magyarország is ott volt az egyik legfontosabb zöldség-gyümölcs rendezvényen

2023. június 05. 12:15
Szó esett a fajtainnováció legújabb fejleményeiről is.
 
A MACFRUT a gyümölcs-zöldség-fűszernövény szektor fontos nemzetközi eseménye, amelyre idén május 3. és 5. között már 40. alkalommal került sor az olaszországi Riminiben. A rendezvényen a gyümölcs és szőlő szakterület, valamint a fajtanemesítés és a szaporítás kiemelt szekcióként szerepeltek.

Kényszervágóhídból húsexportőr

2023. április 03. 12:31
A Hajdúhús 2000 Kft.-t 1998. március 23-án alapították. Az idén éppen negyed százados cég alapító tulajdonosa, Papp István 68 éves, és sok szépségről és a velük együtt járó nehézségekről is tud rövid előadást tartani.
Az elmúlt 25 év elsősorban reményt adott neki a következő 25 esztendőhöz, amit már két gyereke, Zsuzsa és István visznek tovább. Az alapító kereskedelmi szakközépiskolát végzett. Amikor 1968-ban végzett, húseladóként kezdte a pályát. Ma is fejből sorolja azokat a debreceni utcákat, amikben megfordult. Kiemelkedik közülük a Kossuth utcai, ahol 13 évig tevékenykedett.