Add el termékeidet, terményeidet egyszerűen a nap 24 órájában! Friss gyümölcs, zöldség vagy tojás egy gombnyomásra +VIDEÓ

2024. január 26. 15:14
A Nonstop-Box segítségével a termelők és a kereskedők könnyebben tudják értékesíteni a termékeiket.
Add el termékeidet, terményeidet egyszerűen a nap 24 órájában! Friss gyümölcs, zöldség vagy tojás egy gombnyomásra +VIDEÓ
Az AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállításon megannyi újdonság és innováció között kitűnni egy igazi kihívás, ezért bátorkodunk javaslatot tenni mely standokat érdemes feltétlen felkeresni a kiállítás alkalmával. Ilyen például a B pavilonban található Nonstop-box standja. Látogatásunk alkalmával rengeteg hasznos információt tudtunk meg erről a különleges elnevezésű, modern értékesítési rendszerről, melyet a Tilki Agro Kft. kizárólagosan értékesít Magyarországon.
 
A kiállítás alkalmával interaktívan ismerkedhetnek meg a látogatók a Nonstop-box felhasználóbarát és sokféle funkcióval ellátott automatával. Röviden az életre keltett automatizált kiskereskedelem jövőjével.
 
Az automata rendszer egyediségét az adja, hogy az agrártermékek értékesítéséhez az eladónak nem kell jelen lennie, a terméket csak elhelyezi az automatában, és már kezdődhet is a vásárlók kiszolgálása. A legújabb technológiai integrációkkal rendelkezik, beleértve a zökkenőmentes tranzakciókat és a valós idejű készletkövetést online, vagy SMS útján. A beépített szoftver segítségével statisztikai kimutatásokat is készíthet a gazda az értékesítéséről.
 
Az automatákat a termékkínálat sokoldalúságára tervezték, így alkalmasak friss zöldség, gyümölcs, tojás, méz, de akár rágcsálnivalók, előre elkészített csomagajánlatok, vagy virág, tejtermék, esetleg más jellegű termék értékesítésére is. Ugyanis hőfok tekintetében az automaták több spektrumban is elérhetőek – hűtetlen, hűtött, fagyasztóval ellátott és temperáló változatokban.
 
A boxok mérete sokféle és a szekrények összekapcsolhatók! Minden automata tartós anyagokból készül, a szekrények terhelhetősége 30 kg-os. Az automata szekrények összeállíthatók egyedi igények alapján olyan méretű boxokkal, amik a vállalkozás számára a leginkább előnyösek.
 
A rendszer nagyon széles körben alkalmazható, csak egy jó ötlet kell hozzá. Előnye, hogy nem szükséges a személyzet állandó jelenléte, folyamatosan "nyitva tart" a hét 7 napján, napi 24 órában, és a szállítási, valamint bérleti költségeken is lehet takarékoskodni vele.
 
Ha felkeltette az érdeklődésed Nonstop-Box adta értékesítési lehetőség, akkor látogass el a kiállításon a B pavilon 46-os standjára! További információk pedig:
 
Tilki Agro Kft.
tilkiagro.hu
nonstopbox.hu
info@tilkiagro.hu
20/ 5682747
 
tilki agro
forrás: agroinform.hu

Kapcsolódó cikkek

Farmer Expo 2023

2023. augusztus 02. 16:27
Nemzetközi mezőgazdasági és élelmiszeripari szakkiállítás Debrecenben.
 
XXXII. FARMER-EXPO, DEBRECEN
Időpontja: 2023. augusztus 17 - 20.

Képzés indul erdészeti szakirányítók és szaktanácsadók számára

2024. április 04. 14:36
Az erdészeti támogatások igénylése a fő téma.
 
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara idén tavasszal is online képzést és fórumot szervez az erdészeti támogatások Egységes kérelemben (EK) való kezeléséről – olvasható a NAK honlapján.