AGROmashEXPO 2024

2024. január 10. 16:16
A következő AGROmashEXPO időpontja: 2024. január 24-27.
 
Nemzetközi Mezőgazdasági és Mezőgép Kiállítás - egy program, ahova érdemes elmenni.
 
AGROmashEXPO 2024
A 4 nap alatt szokás szerint számos szakmai, innovatív és szórakoztató program várja a látogatókat,  több helyszínen. Kiemelkedő fórumot biztosít a mezőgépeknek, a precíziós gazdálkodás digitális megoldásainak, az input anyagoknak és eszközöknek a gyakorlati megismerésére, a szakma újdonságainak megosztására.
 
Az Agroinform végig forgatott a 2023-as AGROmashEXPO és AgrárgépShow alatt, ITT ízelítőt találsz az elkészült videókból.
 
forrás: agroinform.hu

Kapcsolódó cikkek

Március 1-től pályázható ez a vissza nem térítendő támogatás

2023. március 01. 11:44
A minőségrendszerekhez történő csatlakozás támogatásának célja a magasabb minőségű termékek előállításából fakadó többletkiadások kompenzálása.
 
Megjelent a “Mezőgazdasági termelők EU-s és nemzeti minőségrendszerekhez történő csatlakozásának támogatása” című (VP3-3.1.1-22 kódszámú) felhívás - írja a fruitveb.hu
 

Falatnyi boldogság a Lánytesóktól

2023. március 21. 10:33
„Varázslatos érzés, amikor az egyik lánygyermekem felkiált, hogy „Apa, nézd, itt van a lekvárunk a polcon!” Ilyenkor mindig meghatódom, és nyugtázom, hogy jó úton járunk.
 
Szerintem nem minden család mondhatja el magáról, hogy közös hobbijuk van, és mi ebben is szerencsések vagyunk. Arról nem beszélve, hogy nem tudunk leülni, mindig jár valamin az agyunk. Így jött a birsalmasajt, a befőttek, lekvárok, szörpök, a sültpaprika-szeletek, majd a sültpaprika-krém, és így tovább – mesélte tudósítónknak a kiskunhalasi Lánytesók vállalkozást is vezető Ignácz Gábor kistermelő.
– Visszatekintve a kezdetekre, beleszülettem a növénytermesztés és a háztáji állattenyésztés csodálatos világába.