AGROmashEXPO 2024

2024. január 10. 16:16
A következő AGROmashEXPO időpontja: 2024. január 24-27.
 
Nemzetközi Mezőgazdasági és Mezőgép Kiállítás - egy program, ahova érdemes elmenni.
 
AGROmashEXPO 2024
A 4 nap alatt szokás szerint számos szakmai, innovatív és szórakoztató program várja a látogatókat,  több helyszínen. Kiemelkedő fórumot biztosít a mezőgépeknek, a precíziós gazdálkodás digitális megoldásainak, az input anyagoknak és eszközöknek a gyakorlati megismerésére, a szakma újdonságainak megosztására.
 
Az Agroinform végig forgatott a 2023-as AGROmashEXPO és AgrárgépShow alatt, ITT ízelítőt találsz az elkészült videókból.
 
forrás: agroinform.hu

Kapcsolódó cikkek

Átadták a termelői piacot a borsodi Bőcsön

2023. augusztus 02. 15:52
Átadták a 118 millió forintból kialakított termelői piacot szerdán a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Bőcsön - írta az MTI.
 
Az eseményen Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter elmondta, egy település életén az új vagy felújított közösségi terek tudnak sokat változtatni, a termelői piacok pedig ilyen, fejlődést biztosító helyszínek.

Élménygazdag, egyben modern vadászmúzeum Hatvanban

2023. március 07. 15:57
A hatvani Széchenyi Zsigmond Vadászati Múzeum a Kárpát-medence és Közép-Európa egyetlen olyan múzeuma, amely XXI. századi fenntartható vadászathoz kapcsolódó etikus vadászati elveket, modern, környezettudatos ismereteket tartalmaz, és mindezt a legmodernebb interaktív eszközökkel mutatja be.
 
Ottjártunkkor Lakatos Anna, az intézmény igazgatóhelyettese, muzeológus vezetett minket körbe a Grassalkovich-kastély épületében, amelynek három szintjén természettudományos, vadászati, halászati, horgászati és kultúrtörténeti témájú, interaktív, multimédiás állandó kiállítások látogathatók.