AGROmashEXPO 2024

2024. január 10. 16:16
A következő AGROmashEXPO időpontja: 2024. január 24-27.
 
Nemzetközi Mezőgazdasági és Mezőgép Kiállítás - egy program, ahova érdemes elmenni.
 
AGROmashEXPO 2024
A 4 nap alatt szokás szerint számos szakmai, innovatív és szórakoztató program várja a látogatókat,  több helyszínen. Kiemelkedő fórumot biztosít a mezőgépeknek, a precíziós gazdálkodás digitális megoldásainak, az input anyagoknak és eszközöknek a gyakorlati megismerésére, a szakma újdonságainak megosztására.
 
Az Agroinform végig forgatott a 2023-as AGROmashEXPO és AgrárgépShow alatt, ITT ízelítőt találsz az elkészült videókból.
 
forrás: agroinform.hu

Kapcsolódó cikkek

Elindult: maximum 400 millió forint

2022. november 21. 09:00
Széles körben felhasználható agrárberuházási hitelcélok, illetve hozzá kapcsolódó forgóeszköz beszerzésre az új, államilag kiemelten támogatott hiteltermék: a fix kamat rendkívül kedvezményes szinten (évi 1,5 százalékon) vehető igénybe, maximum 400 millió forint.
 
Az Agrár Széchenyi Beruházási Hitelprogram MAX hiteltermék
A KAVOSZ Zrt. által működtetett regisztráló irodák már fogadják a mezőgazdasági-, erdőgazdálkodási-, halgazdálkodási- és élelmiszeripari gyártási tevékenységet végző kis-és középvállalkozások beruházási hitelkérelmét.

Tizenöt milliárd forintod ad a gazdáknak a kormány – többek között öntözésfejlesztésre

2024. január 19. 14:52
Magyarország kormánya minden lehetséges eszközzel segíti a magyar vidéket. Ezt az is jelzi, hogy az elmúlt napokban a Vidékfejlesztési Program keretében meghirdetett felhívások kapcsán újabb 284 kérelem vonatkozásában 14,75 milliárd forint értékben hozott támogatói döntéseket az Agrárminisztérium. A megvalósítani kívánt fejlesztések elsősorban az öntözést és a tanyák infrastrukturális beruházásait érintik, de újabb állattartó telepek és élelmiszeripari beruházások is forrásban részesülnek.