Akár 3 millió forintos támogatást is kaphatnak az agrárágazati civil szervezetek!

2023. április 06. 13:20
Az Agrárminisztérium 2023-ban is segítséget kíván nyújtani az agrárágazati civil szervezeteknek, hogy az idén is megvalósíthassák szakmai, valamint a tárca célkitűzéseihez is illeszkedő projektjeiket.
 
A Parlamenti és Társadalmi Kapcsolatok Főosztálya által kiírt pályázat keretösszege 50 millió forint. Az egy pályázattal elnyerhető vissza nem térítendő támogatás összege 1.000.000 forinttól 3.000.000 forintig terjedhet. A támogatáshoz önerő biztosítása nem feltétel.
Akár 3 millió forintos támogatást is kaphatnak az agrárágazati civil szervezetek!
A kiírás feltételeinek megfelelő szervezetek pályázatukat 2023. április 5-től 2023. május 5-ig tudják benyújtani a felhívásban szereplő módon.
 
A pályázati felhívás szövegét és annak kötelezően kitöltendő mellékleteit, valamint a pályázati eljárás során végig kötelezően figyelembe veendő beszámoló tájékoztatót itt érhetik el:
 
Hiánypótlásra a pályázati szakaszban nincs lehetőség, ezért fontos, hogy a pályázó szervezet vezetője alaposan ellenőrizze a befogadási feltételek teljesülését az elkészített pályázati dokumentációban, még annak postára adása előtt.
 
 
 
(Forrás: Agrárminisztérium)

Kapcsolódó cikkek

Mezőgazdasági, kertészeti és erdészeti gépek kedvezményes áron!

2023. február 24. 15:48
Készüljön a tavaszra akciósan vásárolt, minőségi gépekkel – Újra itt a Rotáció Expo!
 
A Rotáció Kft. minden év márciusában nagyszabású rendezvénnyel indítja a szezont. A Rotáció Expo egy mezőgazdasági, kertészeti és erdészeti gépkiállítás és vásár, amelyen a magyar gyártók és forgalmazók mellett külföldi márkakereskedők is bemutatják termékeiket.
 
A kiállítás és vásár időpontja: 2023. március 2-4.
Helyszíne: a Rotáció Kft. telephelye (Tata, Bacsó B. u. 39/A)

A magyar bort és a borászokat ünneplik Egerben

2023. július 07. 14:16
A magyar borászok tele vannak újításokkal, miközben tisztelik a hagyományaikat és féltő szeretettel óvják a szakmai titkaikat - jelentette ki Nagy István agrárminiszter az Egri Bor Ünnepén, csütörtökön.
 
A tárcavezető arra emlékeztetett, a szőlő és a bor emberi civilizációt alakító hatása, kulturális jelentősége, és mint a művészetek mindig újító ihletője több évezredes hagyományban gyökerezik. A bor története az emberiség története, teremtett világunk története, amely számos hagyomány részévé vált, vagy éppen maga teremtett tradíciót.