Állásbörze

2022. március 16. 14:32
Az Állásbörze olyan 11. és 12. és 13. évfolyamos hallgatók részére került megszervezésre, akik a mezőgazdasági szakterületen kívánnak majd elhelyezkedni.

A  GINOP-5.3.5-18- 2018-00063 számú és „Munkavállalói ismeretek tananyagkidolgozása és oktatása a munkaerőpiacra belépő fiatalok részére az agrárszakoktatásban” megnevezésű projekt keretében 2022. február 22-én Sopronban a MÉDOSZ ÁLLÁSBÖRZÉT szervezett.Az Állásbörze olyan 11. és 12. és 13. évfolyamos hallgatók részére került megszervezésre, akik a mezőgazdasági szakterületen kívánnak majd elhelyezkedni. A rendezvényen jó és hasznos alkalom volt a hallgatók és a munkáltatók találkozására, a kereslet és a kínálat összehangolására.
 
A rendezvényrnek a soproni, Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ adott helyet. A résztvevő diákok elsősorban a Kisalföldi ASZC Roth Gyula Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium hallgatói, illetve a régió azonos évfolyamú diákjai közül kerültek ki.

Az állásbörzén szakmai előadásokat is meghallgathattak a résztvevők.
 

 

Képek az eseményről

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek

17 beruházási pályázatot módosítottak

2017. október 05. 08:07
A foglalkoztatotti létszám fenntartásának ügyfélbarát módosításáról döntött a Miniszterelnökség, amely a Vidékfejlesztési Program 17 darab beruházási pályázatát érinti. A projektek sikeres megvalósulása érdekében fontos, hogy az érintettek részletesen tájékozódjanak a pályázati követelményekről – tájékoztatott a Lázár János vezette Miniszterelnökség.

Felpörgő öntözési pályázatok

2020. január 16. 11:33
A fel nem használt, így „visszahulló” pénzek kihelyezése folyamatos, és még mindig vannak nyitott pályázatok, de a Vidékfejlesztési Program nagyobb része már a megvalósítás fázisában van, nyilatkozta lapunknak Viski József. Az Agrárminisztérium vidékfejlesztési programok végrehajtásáért felelős helyettes államtitkára szerint 2020-ban megélénkül az érdeklődés az öntözésfejlesztés iránt.