Állásbörze

2022. március 16. 14:32
Az Állásbörze olyan 11. és 12. és 13. évfolyamos hallgatók részére került megszervezésre, akik a mezőgazdasági szakterületen kívánnak majd elhelyezkedni.

A  GINOP-5.3.5-18- 2018-00063 számú és „Munkavállalói ismeretek tananyagkidolgozása és oktatása a munkaerőpiacra belépő fiatalok részére az agrárszakoktatásban” megnevezésű projekt keretében 2022. február 22-én Sopronban a MÉDOSZ ÁLLÁSBÖRZÉT szervezett.



Az Állásbörze olyan 11. és 12. és 13. évfolyamos hallgatók részére került megszervezésre, akik a mezőgazdasági szakterületen kívánnak majd elhelyezkedni. A rendezvényen jó és hasznos alkalom volt a hallgatók és a munkáltatók találkozására, a kereslet és a kínálat összehangolására.
 
A rendezvényrnek a soproni, Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ adott helyet. A résztvevő diákok elsősorban a Kisalföldi ASZC Roth Gyula Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium hallgatói, illetve a régió azonos évfolyamú diákjai közül kerültek ki.

Az állásbörzén szakmai előadásokat is meghallgathattak a résztvevők.
 

 

Képek az eseményről

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek

Egyszerűbb lesz a pályázás a gazdák érdekében

2016. március 03. 12:38
Módosul a Vidékfejlesztési Program beruházási pályázatait érintő üzleti terv dokumentációja: azt ígérik, hogy átláthatóbb és egyszerűbb lesz. 

Módosult a Mezőgazdasági termékek értéknövelése és erőforrás-hatékonyságának elősegítése a feldolgozásban című felhívás

2016. április 01. 12:45
A Széchenyi 2020 keretében megjelent „Mezőgazdasági termékek értéknövelése és erőforrás-hatékonyságának elősegítése a feldolgozásban” című (VP-3-4.2.1-15 kódszámú) felhívás dokumentuma és bizonyos mellékletei (3. és 4. számú melléklet) módosultak.
Tartalmi módosítás a pályázati dokumentáció szöveges részében, a Felhívás 4.1.3. pontjában, a kollektív beruházás előírásainak tekintetében történt, továbbá a Felhívás 4.2 pontja pontosításra került.
Módosult a felhívás 3. és  4. számú melléklete. A 3. számú mellékleten belül a következő fogalmak módosultak: kapcsolódó vállalkozás, kisvállalkozás, konzorcium, megvalósítási hely, mikrovállalkozás, termelői csoport, termelői szervezet, új technológia, új termék, Ügyfél-nyilvántartási rendszer.