Az AGROTEC Magyarország Kft. csatlakozott a Trimble vállalat mezőgazdasági divíziójának kereskedői hálózatához

2023. augusztus 01. 14:43
A 2023. május 23-án aláírt szerződés értelmében az AGROTEC Magyarország Kft. tagja lett a Trimble Agriculture hivatalos forgalmazói hálózatának.
Az AGROTEC Magyarország Kft. csatlakozott a Trimble vállalat mezőgazdasági divíziójának kereskedői hálózatához
A megállapodásnak köszönhetően a vegyes flottával rendelkező gazdaságok számára is kínáljuk a Trimble mezőgazdasági automatizálással kapcsolatos megoldásait, többek között:
  • automata kormányzás
  • munkagépek vezérlése
  • adatkezelés
  • műholdas RTX-korrekciós szolgáltatások
  • szerviz szolgáltatások
Ezek a könnyen alkalmazható rendszerek lehetővé teszik a precíziós munkavégzést mind az új beszerzésű, mind a már meglévő mezőgazdasági gépek számára. Ennek köszönhetően a gazdálkodók képesek lesznek a műveletek optimalizálására, függetlenül a termesztett növényektől, a gazdaság méretétől, a termesztési szezontól vagy a berendezés márkájától. A gazdálkodók mostantól a precíziós mezőgazdasági megoldások széles skálájához férhetnek hozzá, helyi támogatással és szakértelemmel párosulva, így a növénytermesztési műveleteket az igényeiknek legjobban megfelelő módon fejleszthetik tovább.
 
A Trimble precíziós mezőgazdasági megoldásaival kapcsolatos további információkért látogasson el a https://agriculture.trimble.com weboldalra.
Az AGROTEC Magyarország Kft. kínálatban szereplő erőgépek, betakarítógépek és munkagépek igazolt hatékonyságú, nagy teljesítményű, strapabíró munkaeszközök. Emellett a 14 telephelyéből álló országos hálózat, valamint a zökkenőmentes alkatrészellátás lehetővé teszik a gyors és költséghatékony karbantartást és szervizelést.
 
További információért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot kollégáinkkal:
 
Dr. Virág István, precíziós mezőgazdasági termékmenedzser
virag@agrotec.hu • +36 30 324 9528
 
Területileg illetékes Gépértékesítő kereső a honlapon: https://www.agrotec.hu/gepertekesito-kereso
 
Illés Zoltán
ügyvezető igazgató
AGROTEC Magyarország Kft.
2900 Komárom, Puskás Tivadar utca 4/a
www.agrotec.hu
info@agrotec.hu
forrás: agroforum.hu

Kapcsolódó cikkek

Parlament előtt az agrár salátatörvény

2023. november 15. 17:44
A termőföldek fokozott védelemét, az öntözéses gazdálkodás támogatását és az adminisztrációs terhek csökkentését szolgálja az agrártárgyú törvények módosítása – közölte Nagy István agrárminiszter.

Mi terem a sivatag közepén?

2023. február 27. 09:29
Az Egyesült Arab Emírségek fejleszti búzatermelését. Az öntözéshez napi 18.000 köbméter vizet kell felhasználni.
 
Az Egyesült Arab Emírségek 2022-ben 1,7 millió tonna búzát volt kénytelen importálni, és a teljes élelmiszer szükségletének mintegy 90 százalékát külföldről elégíti ki - írja a reuters.com