Az Agrotrend csoport kezdeményezésére létrejön a Nemzet Gazdásza cím

2023. november 09. 13:26
A Nemzet Gazdásza a Magyar Nemzet olyan erkölcsileg feddhetetlen gazdálkodó szakembere, aki gazdálkodásával, mezőgazdasági tevékenységével, munkáltatói viselkedésével, technológiai színvonalával, innovációival, társadalmi szerepvállalásával a Nemzet számára maradandót alkotott. Gazdálkodásával, mezőgazdasági tevékenységével, üzleti viselkedésével gazdatársai és a Nemzet előtt példaként áll.
Az Agrotrend csoport kezdeményezésére létrejön a Nemzet Gazdásza cím
A Nemzet Gazdászai 21-en lehetnek, melyből 6 fő határon túli magyar gazdálkodó (az elcsatolt országrészekből 1-1 gazda). A Nemzet Gazdásza cím viselői, mint a nemzet nagyjai, időnként véleményt alkothatnak, testületileg is és személyesen is. Médiacsoportunk és támogatóink tanácsadói lehetnek, akik az agrárpolitika, a támogatási rendszer, de akár a törvényalkotás folyamatait is véleményezhetik, akár javaslattétellel is fordulhatnak testületileg Fővédnökeink felé.
 
Támogatóink rendezvényeire természetesen meghívhatók, reménységünk szerint örömmel csatlakoznak majd jó ügyek mellé és a Magyar Nemzet büszkeségei lesznek.
 
A kezdeményezés videója itt megtekinthető.
 
forrás: agrotrend.hu

Kapcsolódó cikkek

Ez a 3 gyógynövény rengeteget tesz az egészségedért!

2023. június 02. 11:38
Ültess mentát, körömvirágot és kamillát, és nagyon is sokat tettél az egészségedért!
 
A gyógynövények többsége a kertünkben, cserépben vagy balkonládában is megél. Éppen ezért tulajdonképpen semmilyen akadálya nincs annak, hogy megpróbálkozzunk a termesztésükkel, melyet gyógyhatásaikkal fognak meghálálni nekünk.
 

Szalonkavarázs

2023. március 07. 18:35
Még szinte el sem búcsúzott a tél, a tavasz is csak most bukkant fel a látóhatárban, ám a márciusi alkonyattal már tündérek éledeznek a fák között. Apró, barna, hosszú csőrű tündérmadarak, akik az avarból fellibbenve cvikkekben járják táncukat az erdő szálasai között-felett, és pisszegő-korrogó hangot hallatva búcsúztatják az eltűnő Napkorongot.
Március 1-jével nemcsak az új vadászati évet köszönthetjük, de ebben az időszakban indul az erdő királynőjének, az erdei szalonka húzása is. A nappal az avarban félénken totyogó madár szürkületkor szinte a semmiből tör elő az alkonyat fényében, és néhol lassú, halk repüléssel, máskor sebes, gyors irányváltásokkal pillanatok alatt eltűnik szem elől.