Az Agrotrend csoport kezdeményezésére létrejön a Nemzet Gazdásza cím

2023. november 09. 13:26
A Nemzet Gazdásza a Magyar Nemzet olyan erkölcsileg feddhetetlen gazdálkodó szakembere, aki gazdálkodásával, mezőgazdasági tevékenységével, munkáltatói viselkedésével, technológiai színvonalával, innovációival, társadalmi szerepvállalásával a Nemzet számára maradandót alkotott. Gazdálkodásával, mezőgazdasági tevékenységével, üzleti viselkedésével gazdatársai és a Nemzet előtt példaként áll.
Az Agrotrend csoport kezdeményezésére létrejön a Nemzet Gazdásza cím
A Nemzet Gazdászai 21-en lehetnek, melyből 6 fő határon túli magyar gazdálkodó (az elcsatolt országrészekből 1-1 gazda). A Nemzet Gazdásza cím viselői, mint a nemzet nagyjai, időnként véleményt alkothatnak, testületileg is és személyesen is. Médiacsoportunk és támogatóink tanácsadói lehetnek, akik az agrárpolitika, a támogatási rendszer, de akár a törvényalkotás folyamatait is véleményezhetik, akár javaslattétellel is fordulhatnak testületileg Fővédnökeink felé.
 
Támogatóink rendezvényeire természetesen meghívhatók, reménységünk szerint örömmel csatlakoznak majd jó ügyek mellé és a Magyar Nemzet büszkeségei lesznek.
 
A kezdeményezés videója itt megtekinthető.
 
forrás: agrotrend.hu

Kapcsolódó cikkek

Maximalizált áras lakossági tűzifa helyzet körkép az Alföldön

2022. december 23. 18:11
Az egész világot érintő gazdasági válság, a háborús infláció, az üzemanyag- és energiaárak idei drasztikus emelkedése miatt új kihívásokkal néz szembe a magyar lakosság is. Emelkedtek a rezsiárak, bizonytalanság övezi az európai gázellátást, ezért sokan alternatív fűtési megoldásokat kerestek. Szeptember végén hirdette meg a Magyar Kormány lakossági tűzifaprogramját, melynek keretében hatósági áron vásárolhatnak legfeljebb 10 erdei köbméter tüzelőt a magyar lakosok.
 
A programban az állami erdészetektől keménylombos, lágylombos, illetve fenyő tűzifa alapanyag szerezhető be. A Hajdú-Bihar megyei igénylőket a Nyírerdő Zrt. szolgálja ki, az indulást követően hatalmas érdeklődés mutatkozott a kedvezményes tüzelők iránt.

Nyolc fontos tudnivaló az őstermelőknek

2023. augusztus 04. 14:47
Biztosítás, járulék és szociális hozzájárulási adó fizetés
 
A Menedzser Praxis Szakkiadó és Gazdasági Tanácsadó Kft. hazai tulajdonú jogi és gazdasági szakkiadóként elkötelezetten támogatja naprakész jogi és gazdasági információkkal a családi gazdálkodók, őstermelők, mezőgazdasági kis- és közepes vállalkozások tevékenységét.