Az Erdők Meséi II. kötet

2021. február 01. 09:15
Hatalmas örömhír a nehéz időkben, hogy több mint egy évnyi munka gyümölcseként, végre kikerült a nyomdából mesekönyvünk második kötete, melynek történetei a Természetvédelem apró eszközei, apró fülek számára.
Az Erdők Meséi II. kötet

Jelenleg azon vagyunk, hogy ingyenesen eljuttassuk azokra a helyekre, ahol a legnagyobb szükség van rá, de hamarosan várható egy újabb szállítmány, amely könyvesbolti elérhetőséget is lehetővé tesz majd (erről rögvest írunk Nektek, ahogy a polcokra kerül).

 

Hálásak vagyunk önkéntes Meseíróinknak, Természetfotósunknak, Szerkesztőinknek, Tördelőinknek, Lektorainknak, Korrektorainknak és mindenkinek, aki közreműködött a kötet létrejöttében. Külön hálával a szívünkben köszönjük a MagNet Bank Ügyfeleinek, valamint Munkatársainak, hogy Közösségi Adományozási Programjuk keretében lehetővé tették környezeti nevelési programunk megvalósulását, melynek keretében ez a mesekönyv is elkészülhetett!

Forrás: Erdőmentők

Kapcsolódó:

Az Erdők Meséi mesekönyv díjmentesen letölthető (2020-04-02)

 

www.fataj.hu

Kapcsolódó cikkek

ErdőBiodiverzitás

2020. október 13. 09:01
Több EU szakmai szövetség ma közös platformot nyitott annak bemutatására: hogyan segíti a biodiverzitás megőrzését a tartamos erdőgazdálkodás.

Az erdő rejtett kincseit bemutató tanösvény nyílt a Nyugat-Mecsekben

2020. június 15. 07:42
Az erdei élővilágot és az erdő rejtett kincseit bemutató új tanösvényt adott át a Mecsekerdő Zrt. szombaton a baranyai Hetvehelyen. Az eseményen az erdőkért felelős helyettes államtitkár azt hangsúlyozta, hogy a környezeti nevelés egyre nagyobb hangsúlyt kap az erdőgazdaságok tevékenységében.