Az Erdők Meséi II. kötet

2021. február 01. 09:15
Hatalmas örömhír a nehéz időkben, hogy több mint egy évnyi munka gyümölcseként, végre kikerült a nyomdából mesekönyvünk második kötete, melynek történetei a Természetvédelem apró eszközei, apró fülek számára.
Az Erdők Meséi II. kötet

Jelenleg azon vagyunk, hogy ingyenesen eljuttassuk azokra a helyekre, ahol a legnagyobb szükség van rá, de hamarosan várható egy újabb szállítmány, amely könyvesbolti elérhetőséget is lehetővé tesz majd (erről rögvest írunk Nektek, ahogy a polcokra kerül).

 

Hálásak vagyunk önkéntes Meseíróinknak, Természetfotósunknak, Szerkesztőinknek, Tördelőinknek, Lektorainknak, Korrektorainknak és mindenkinek, aki közreműködött a kötet létrejöttében. Külön hálával a szívünkben köszönjük a MagNet Bank Ügyfeleinek, valamint Munkatársainak, hogy Közösségi Adományozási Programjuk keretében lehetővé tették környezeti nevelési programunk megvalósulását, melynek keretében ez a mesekönyv is elkészülhetett!

Forrás: Erdőmentők

Kapcsolódó:

Az Erdők Meséi mesekönyv díjmentesen letölthető (2020-04-02)

 

www.fataj.hu

Kapcsolódó cikkek

Fától az erdőt - online konferencia volt

2020. november 23. 08:53
Az MTA Pécsi Akadémia Bizottság Agrár Szakbizottságának Erdészeti és Vadgazdálkodási Munkabizottsága november 18-án a Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat keretében online konferenciát szervezett A fától az erdőt, azaz erdeink ökoszisztéma szolgáltatásai címmel.

Több mint 22 milliárd forint értékben valósulnak meg ökoturisztikai fejlesztések az állami erdőgazdaságoknál a következő években

2020. június 22. 08:23
Csaknem 22,4 milliárd forintnyi ökoturisztikai beruházás áll tervezés és kivitelezés alatt a 22 állami erdőgazdaságnál - mondta Nagy István agrárminiszter pénteken a Győr-Moson-Sopron megyei Göbös-majorban, ahol átadták a Kisalföldi Erdőgazdaság (KAEG) Zrt. új panzióját és konferenciatermét. A beruházással ökoturisztikai központtá vált a major.