Az UBM Cégcsoport is kiállít a 30. FARMEREXPO Kiállításon

2023. augusztus 08. 17:18
A kiállítást 2023. augusztus 17-20. között rendezik.
 
Az UBM Cégcsoport is kiállít a 30. FARMEREXPO Kiállításon
Tisztelt Partnereink, kedves érdeklődők!
 
Ezúton is szeretnénk nagy tisztelettel meghívni minden érdeklődőt a 30. alkalommal megrendezésre kerülő Farmerexpo kiállításra, amelyen cégcsoportunk, mint a rendezvény kiemelt támogatója a B63 kiállítási standon várja partnereinket és a szakmai érdeklődőket. A kiállítás 2023. augusztus 17-20-án, minden nap 10:00-18:00 között tart nyitva (augusztus 20-án 16:00-ig).
 
A magyar agrárium területeit átfogó kiállítási tematika és a méltán kedvelt szakmai programok, kerekasztal beszélgetések egyaránt hasznossá tehetik a látogatást, amelyen belül az UBM standján szívesen adunk tájékoztatást munkánkról, termékeinkről, eredményeinkről és törekvéseinkről egyaránt. Reméljük, hogy ez az alkalom és időpont alkalmas Önnek és vendégül láthatjuk kötetlen és baráti beszélgetésen az UBM standon.         
 
forrás: agrotrend.hu

Kapcsolódó cikkek

AZ ÚJ KÖZÖS AGRÁRPOLITIKA JELENTŐS FORRÁSSAL SEGÍTI A GAZDÁKAT

2022. december 12. 09:40
Sokféle választási lehetőséget kínál az új, 2023-2027 közötti uniós támogatási időszakban a közös agrárpolitika a magyar gazdák számára. Az új szabályok megismertetése most a legfontosabb feladatok közé tartozik- fogalmazott az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára pénteken, a Keszthelyen tartott agrárfórumon.
 
Feldman Zsolt a Zala Megyei Gazdakörök Szövetségének agrárfórumán kifejtette: habár az EU-ban kevesebb forrás jut az agrárpolitikára a mostani költségvetési ciklusban, Magyarországon a rendelkezésre álló támogatások összege jelentősen nő, köszönhetően a kormány által, a nemzeti költségvetésből nyújtott 80 százalékos hazai kiegészítésnek.

Ukrán gabonaexport - Uniós eszközök nélkül nem kezelhető a probléma

2023. április 25. 08:46
A héten felgyorsultak az események az Ukrajnából a szomszédos országokba exportált gabonával kapcsolatban. Hírek szerint a Mezőgazdasági és Halászati Tanács április 25-ei ülésére új javaslattal és az előzőnél nagyobb összegű kompenzációval készül a Bizottság. Nagy István agrárminiszter az előzményekről, az érintett országok közös fellépésének szükségességéről nyilatkozott a Magyar Mezőgazdaságnak.