Az UBM Cégcsoport is kiállít a 30. FARMEREXPO Kiállításon

2023. augusztus 08. 17:18
A kiállítást 2023. augusztus 17-20. között rendezik.
 
Az UBM Cégcsoport is kiállít a 30. FARMEREXPO Kiállításon
Tisztelt Partnereink, kedves érdeklődők!
 
Ezúton is szeretnénk nagy tisztelettel meghívni minden érdeklődőt a 30. alkalommal megrendezésre kerülő Farmerexpo kiállításra, amelyen cégcsoportunk, mint a rendezvény kiemelt támogatója a B63 kiállítási standon várja partnereinket és a szakmai érdeklődőket. A kiállítás 2023. augusztus 17-20-án, minden nap 10:00-18:00 között tart nyitva (augusztus 20-án 16:00-ig).
 
A magyar agrárium területeit átfogó kiállítási tematika és a méltán kedvelt szakmai programok, kerekasztal beszélgetések egyaránt hasznossá tehetik a látogatást, amelyen belül az UBM standján szívesen adunk tájékoztatást munkánkról, termékeinkről, eredményeinkről és törekvéseinkről egyaránt. Reméljük, hogy ez az alkalom és időpont alkalmas Önnek és vendégül láthatjuk kötetlen és baráti beszélgetésen az UBM standon.         
 
forrás: agrotrend.hu

Kapcsolódó cikkek

Csemegeszőlő-bemutató a Kisfái Ökokertben

2023. augusztus 15. 21:43
A tavalyi nagy sikerű rendezvény után ismét megrendezik a Kecskeméti csemegeszőlő fajta- és technológiai bemutatót 2023 augusztus 18-án, kora délután. A helyi mellett két további fajtagyűjtemény csemegeszőlői tekinthetők, kóstolhatók meg.

Hogyan kell igazolni az Agro-Ökológiai Programban felhasznált anyagokat?

2023. augusztus 24. 16:05
Az alkalmazott készítményekkel kapcsolatosan elsődlegesen a számla megléte szükséges.
 
Az Agro-Ökológiai programban több gyakorlat esetében – így pl. mikrobiológiai szerek, növény és talajkondicionálók, karbamid – indokolt a felhasznált szerekkel kapcsolatosan dokumentumok megőrzése egy esetleges helyszíni ellenőrzés során történő bemutatáshoz – írja a nak.hu