Bezár a mesterszauna a szentendrei V8 uszodában

2022. november 21. 09:10
Az elszabadult energiaárak miatt meghatározatlan időre bezár a szentendrei V8 uszoda és szabadidőközpontban működő mesterszauna.
A szaunaprogramokat üzemeltető Aufguss Kft. a közösségi médiában jelentette be, hogy november 18-tól a szentendrei V8-ban található ún. mesterszaunában – amely 40 négyzetméteres alapterületével a legnagyobb alapterületű hazai szaunák közé tartozik – a szaunaprogramok szünetelnek.
Bezár a mesterszauna a szentendrei V8 uszodában
A bejegyzésben ezt írják: „Sok fürdőnek okoz gondot mostanában a wellnessrészlegek üzemeltetése, sajnos ez alól a V8 sem kivétel. Az utóbbi hetekben, bár leeresztett élménymedence mellett, de meg tudtuk tartani a programokat – végtelenül hálásan köszönjük azoknak a hűséges támogató szaunarajongó vendégeknek és hős szaunamestereknek, akik kitartottak ebben az átmeneti időszakban.
 
Hittünk és hiszünk benne, hogy ez a helyzet megoldódik – a mostani döntés értelmében azonban átmenetileg szüneteltetnünk kell a V8-ban a programokat. Folyamatosan dolgozunk a megoldáson, és minden jó hírről azonnal beszámolunk.
 
Most azonban a világbajnoki fordulóknak, az első profi hazai képzéseknek, a szaunamester-konferenciáknak és sok más meghatározó szakmai eseménynek is otthont adó, legendás mesterszauna egy időre bezárja ajtajait" – olvasható a bejegyzésben.
 
A V8-ban nov.19.-től a szaunaprogramok szünetelnek.
 
"Sok fürdőnek okoz gondot mostanában a wellness részlegek üzemeltetése, sajnos ez alól a V8 sem kivétel. Az utóbbi hetekben bár leeresztett élménymedence mellett, de meg tudtuk tartani a programokat – végtelenül hálásan köszönjük azoknak a hűséges támogató szaunarajongó vendégeknek és hős szaunamestereknek, akik kitartottak ebben az átmeneti időszakban."
 
 
Forrás: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

Hidrogénüzemű, környezetbarát hajtómű az Airbustól

2022. december 02. 10:30
Az Airbus az évtized közepe felé kezdi meg az üzemanyagcellás hajtómű-rendszer földi és repülési tesztelését. A kísérletekre a ZEROe nevű, a kísérletek bemutatását szolgáló tesztgéppel kerül sor.
 
Az A380 MSN1 típusú, az új hidrogéntechnológiákat tesztelő repülőgépet jelenleg úgy alakítják át, hogy a folyékony hidrogéntartályokat és a hozzájuk tartozó elosztórendszereket is hordozhassa - tájékoztatott az Airbus.

Egy település, ahol az utakat a természethez igazítják

2022. november 18. 10:31
Az önkormányzat az út nyomvonalát úgy tervezte, hogy az kikerülje a fákat.
Rácalmás a Duna jobb partján, Budapesttől csupán hatvan kilométerre lévő kisváros. Karnyújtásnyira van a magyar puszta, közel a Velencei-tó, az egykori királyi koronázóváros, Székesfehérvár, a Balaton, de az érdeklődő turista helyben is számos látnivalót talál. A város kiemelt figyelmet fordít környezetére és élővilágára.