Bezár a mesterszauna a szentendrei V8 uszodában

2022. november 21. 09:10
Az elszabadult energiaárak miatt meghatározatlan időre bezár a szentendrei V8 uszoda és szabadidőközpontban működő mesterszauna.
A szaunaprogramokat üzemeltető Aufguss Kft. a közösségi médiában jelentette be, hogy november 18-tól a szentendrei V8-ban található ún. mesterszaunában – amely 40 négyzetméteres alapterületével a legnagyobb alapterületű hazai szaunák közé tartozik – a szaunaprogramok szünetelnek.
Bezár a mesterszauna a szentendrei V8 uszodában
A bejegyzésben ezt írják: „Sok fürdőnek okoz gondot mostanában a wellnessrészlegek üzemeltetése, sajnos ez alól a V8 sem kivétel. Az utóbbi hetekben, bár leeresztett élménymedence mellett, de meg tudtuk tartani a programokat – végtelenül hálásan köszönjük azoknak a hűséges támogató szaunarajongó vendégeknek és hős szaunamestereknek, akik kitartottak ebben az átmeneti időszakban.
 
Hittünk és hiszünk benne, hogy ez a helyzet megoldódik – a mostani döntés értelmében azonban átmenetileg szüneteltetnünk kell a V8-ban a programokat. Folyamatosan dolgozunk a megoldáson, és minden jó hírről azonnal beszámolunk.
 
Most azonban a világbajnoki fordulóknak, az első profi hazai képzéseknek, a szaunamester-konferenciáknak és sok más meghatározó szakmai eseménynek is otthont adó, legendás mesterszauna egy időre bezárja ajtajait" – olvasható a bejegyzésben.
 
A V8-ban nov.19.-től a szaunaprogramok szünetelnek.
 
"Sok fürdőnek okoz gondot mostanában a wellness részlegek üzemeltetése, sajnos ez alól a V8 sem kivétel. Az utóbbi hetekben bár leeresztett élménymedence mellett, de meg tudtuk tartani a programokat – végtelenül hálásan köszönjük azoknak a hűséges támogató szaunarajongó vendégeknek és hős szaunamestereknek, akik kitartottak ebben az átmeneti időszakban."
 
 
Forrás: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

Három napon át ünnepli az államalapítást az 1050 éves Esztergom

2023. augusztus 11. 13:54
Koronázóvároshoz méltó programokkal készül Magyarország első városa az államalapítás ünnepére. A háromnapos ingyenes rendezvény helyszíne a Vízivárosban található Erzsébet park lesz, ahová több ezer látogatót várnak augusztus 18–20. között.
Szent István városában az államalapítás ünnepe mindig kiemelt jelentőséggel bírt. Idén az Esztergomi Turisztikai Nonprofit Kft. új csapata a városvezetéssel közösen alapjaiban újítja fel és tölti meg tartalommal az ünnepi programsorozatot, amely a család minden tagjának kellő élményekkel szolgálhat – emelik ki közleményükben.
 

Rezsitámogatási pályázat: íme a legfontosabb tudnivalók és a jelentkezők tapasztalatai

2023. március 09. 14:11
Január második felében a szálláshely-vendéglátás ágazat kis- és közepes vállalkozásai számára is megnyíltak a mintegy 70 milliárd forint keretösszegű KKV Energiaköltség és Beruházás Támogatási Program 2022–2023 forrásai. Hazai szállodaláncokat kérdeztünk a programmal kapcsolatos tapasztalataikról.
 
A program indulása óta eddig több százan végezték el a regisztrációt – tudtuk meg Bődi Ivett-től, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) turizmus stratégiai megvalósításért felelős vezérigazgató-helyettesétől. A szakember kiemelte, hogy érdemes élni ezzel az új lehetőséggel ahhoz, hogy az energiaköltségek a jövőben kevesebb gondot okozzanak a vállalkozásoknak, ezáltal működésük kiszámíthatóbbá, stabilabbá és egyúttal környezetileg is fenntarthatóbbá válhasson.