Bezár a mesterszauna a szentendrei V8 uszodában

2022. november 21. 09:10
Az elszabadult energiaárak miatt meghatározatlan időre bezár a szentendrei V8 uszoda és szabadidőközpontban működő mesterszauna.
A szaunaprogramokat üzemeltető Aufguss Kft. a közösségi médiában jelentette be, hogy november 18-tól a szentendrei V8-ban található ún. mesterszaunában – amely 40 négyzetméteres alapterületével a legnagyobb alapterületű hazai szaunák közé tartozik – a szaunaprogramok szünetelnek.
Bezár a mesterszauna a szentendrei V8 uszodában
A bejegyzésben ezt írják: „Sok fürdőnek okoz gondot mostanában a wellnessrészlegek üzemeltetése, sajnos ez alól a V8 sem kivétel. Az utóbbi hetekben, bár leeresztett élménymedence mellett, de meg tudtuk tartani a programokat – végtelenül hálásan köszönjük azoknak a hűséges támogató szaunarajongó vendégeknek és hős szaunamestereknek, akik kitartottak ebben az átmeneti időszakban.
 
Hittünk és hiszünk benne, hogy ez a helyzet megoldódik – a mostani döntés értelmében azonban átmenetileg szüneteltetnünk kell a V8-ban a programokat. Folyamatosan dolgozunk a megoldáson, és minden jó hírről azonnal beszámolunk.
 
Most azonban a világbajnoki fordulóknak, az első profi hazai képzéseknek, a szaunamester-konferenciáknak és sok más meghatározó szakmai eseménynek is otthont adó, legendás mesterszauna egy időre bezárja ajtajait" – olvasható a bejegyzésben.
 
A V8-ban nov.19.-től a szaunaprogramok szünetelnek.
 
"Sok fürdőnek okoz gondot mostanában a wellness részlegek üzemeltetése, sajnos ez alól a V8 sem kivétel. Az utóbbi hetekben bár leeresztett élménymedence mellett, de meg tudtuk tartani a programokat – végtelenül hálásan köszönjük azoknak a hűséges támogató szaunarajongó vendégeknek és hős szaunamestereknek, akik kitartottak ebben az átmeneti időszakban."
 
 
Forrás: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

Racionalizálja a működését a NÖF

2023. március 21. 13:32
Csoportos létszámcsökkentés lesz a NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft-nél, emellett pedig két műemlék látogathatóságát is felfüggesztik a közeljövőben.
 
A társaság közleményében azt írta: a szankciók okozta energiaárrobbanás, az Európát sújtó gazdasági válság, illetve az Ukrajnában dúló háború együttesen a hatékonyságnövelés fokozására, a működés teljes racionalizálására kényszeríti a NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft-t. A cég ezért a péceli és az edelényi műemlék épületek látogathatóságának felfüggesztésére, négy vármegyében és a budapesti központban pedig csoportos létszámcsökkentésre kényszerül.

Átadták a 8-as főút déli elkerülő szakaszát Veszprémben

2022. december 21. 12:53
Átadták a veszprémi 8-as főút déli elkerülő szakaszát és a 8-as utat, valamint a 82-es számú főutat összekötő szakaszt kedden. Ezzel biztonságosabbá és gyorsabbá vált a Balaton és a főváros közti közlekedés.
Az útátadóval egybekötött sajtótájékoztatón a beruházást végző NIF Zrt. vezérigazgató-helyettese, Nyul Zoltán közölte:a balatonfüredi és a litéri csomópontok között több ütemben épült meg a 7,5 kilométeres útszakasz, 25,3 milliárd forintból. A 8-as főutat a 82-essel összekötő 1,1 kilométeres szakasz csaknem 3 milliárd forintba került.