Borkóstolóval várnak minden érdeklődőt a hétvégén Bács-Kiskunban

2023. szeptember 29. 14:02
Szombat délután a Császártöltési Pincesorokért Egyesület szüretzáró borkóstolót rendez 15 órától a Főkáptalan pincesoron.
 
Borkóstolóval várnak minden érdeklődőt a hétvégén Bács-Kiskunban
Hét pincészet új fehérborait is meg lehet kóstolni a látogatások során. Másnap 15 órakor szüreti felvonulást tartanak a településen, amelyen közel 400 ember vesz részt. A Pincelakat Szállodástól indul a menet, melynek végállomása a piactér lesz.
 
forrás: agrotrend.hu / baon.hu

Kapcsolódó cikkek

Kína megnyitotta első tengeren átívelő nagysebességű vasútvonalát

2023. szeptember 28. 16:10
Átadták Kína leggyorsabb, az első tengeren átívelő nagysebességű vasútját ma a Tajvani-szoros nyugati partján, ahol a tervek szerint a vonatok óránként 350 kilométeres maximális sebességgel közlekednek majd – közölte a kínai állami vasútvonal vasútüzemeltetője.

Idén is lesz Gerecse 50, indul az online nevezés

2023. február 09. 14:16
A teljesítménytúrázók egyik legismertebb rendezvénye a Gerecse 50 idén is tavaszköszöntő megmérettetésre hívja a tapasztalt kilométergyűjtőket, az első teljesítménytúrájukra készülőket, az idősebbeket, a fiatalokat és a családdal érkező legfiatalabbakat április 15-én, szombaton.
 
A 41. Gerecse 50 teljesítménytúrára készül a Magyar Természetjáró Szövetség és az alapító Komárom-Esztergom Megyei Természetjáró Szövetség, hogy folytatva az évtizedes hagyományokat, az ország második legidősebb teljesítménytúrája az idei évre ismét megújuljon egy kicsit.