Csodát tett a reggeli fagy a Balaton-felvidéken

2020. január 16. 11:52
Mintha festmények lennének: mesélő természet.
 

Josef Jordan fotós kedvenc terepe a Balaton-felvidék, ezen belül a Badacsony és a Szent György-hegy, melyek az év minden részében kínálják a gyönyörű látnivalót.

Fotó: Josef Jordan

 Fotó: Josef Jordan[/caption]

Ezúttal sem volt ez másként: a fotós január 15-én a kora reggeli órákban elsétált a Balaton-felvidék tanúhegyéhez, és a természet nyújtotta reggeli fagy kíséretében csodálatos felvételeket készített a környékről. A zúzmara olyan fehérbe öltöztette a tájat, mintha a mesék birodalmát akarná varázsolni abba.

Fotó: Josef Jordan

A felvételekhez gratulálunk.

Kiemelt kép: Josef Jordan

sokszinuvidek.24.hu

Kapcsolódó cikkek

Tűzgyújtási tilalom az ország teljes területén

2019. március 07. 08:31
Az elmúlt időszak átlagosnál melegebb időjárása miatt már februárban elkezdődött a tavaszi erdőtűz szezon. Az elmúlt egy hétben a keleti országrészben már életbe lépett a tűzgyújtási tilalom, emellett azonban az ország nyugati felében is indokolttá vált a tilalom elrendelése. 2019. március 6-tól az ország teljes területén érvényesek a tűzgyújtási tilalom idején betartandó korlátozások! A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) felhívja a lakosság figyelmét, hogy legyenek fokozottan körültekintőek, Magyarországon ugyanis az erdőtüzek 99 százalékát emberi mulasztás okozza.

10 gyógynövény, aminek minden kertben ott a helye

2018. november 28. 08:07
Töltsük fel házipatikánkat a kertünkből. Ötletek és tanácsok kezdőknek és haladóknak.