Dinnyeföldön késeltek a napszámosok

2018. július 30. 08:26
Napszámosok szólalkoztak össze egy medgyesegyházi dinnyeföldön. A vita közben egy férfi késsel hátba szúrt egy másik munkást, majd elmenekült. A rendőrök két órán belül elfogták a gyanúsítottat- írja a police.hu

Medgyesegyháza külterületén, egy dinnyeföldön, 2018. július 26-án, 9 óra 45 perc körül az ott dolgozó napszámosok két csoportja összeszólalkozott egymással. A vita közben egy férfi késsel hátba szúrt egy másik munkást, majd elmenekült. Társaival a méhkeréki közúti határátkelőhelyen akarta elhagyni az országot, de a rendőrök 11 óra 30 perckor elfogták.

fotó: police.hu

A 49 éves román állampolgárt, F. Vasiliét a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya életveszélyt okozó testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette. Egyik társát is gyanúsítottként hallgatták ki, mert ő a gyanú szerint egy másik férfinak okozott – szintén késsel – könnyű sérülést. A rendőrség vizsgálja a két csoport között kialakult konfliktus körülményeit és azt, hogy kinek milyen szerepe volt abban.

agroforum.hu

Kapcsolódó cikkek

Az agrármaffia továbbra is aktív

2017. június 07. 21:20
Olaszországban a maffia egyre jobban kiterjeszti tevékenységét a mezőgazdaság és az élelmiszeripar területére is.

37 milliárd jutott eddig fiatal gazdák beruházásaira

2018. április 03. 07:16
2018. februárban, a budapesti Fiatal Gazda Konferencián mutatta be a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége – AGRYA „Az ügy, ami összeköt - Nemzeti minimum az agrár nemzedékváltásért” címet viselő anyagát. A javaslat csomag teljes terjedelmében elérhető az agrya.hu weboldalon. 2018. március 28-án sajtóbeszélgetés keretében tekintették át a vidékfejlesztési támogatásokhoz és a finanszírozáshoz kapcsolódó ügyeket.