EFDSZ szakmai fórum

2022. december 14. 13:13
2022.12.7.-én és 8.-án Budapesten az EFDSZ SZAKMAI KEREKASZTAL FÓRUM keretében vitatta meg az ágazatban dolgozó munkavállalók helyzetét, kilátásait. 
EFDSZ szakmai fórum
Az első napon Górász László (EFDSZ alelnöke és a rendezvény házigazdája) tájékoztatást adott az EFDSZ 2022. évi eseményeiről, helyzetéről, ezt követően került sor a kerekasztal megbeszélésre a meghívottakkal (FAGOSZ: Tóth János ügyvezető főtitkár, OEE: Elmer Tamás főtitkár, NAK: Dr. Bleier Norbert Erdő- és vadgazdálkodási oszt. elnöke, MEGOSZ: Mocz András elnök, MÉDOSZ: Dr. Huiber Tibor elnök).
 
Délután Dr. Nagy Péter ügyvéd szemléltette a Munka Törvénykönyve módosításait.
A második napon Dr. Huiber Tibor (MÉDOSZ elnök) bemutatta a MÉDOSZ működését, illetve az EFDSZ-szel való együttműködés főbb szakaszait, majd előadást tartott a kollektív szerződés aktuális kérdéseinek témájában. 
 
forrás: MÉDOSZ/Dr. Huiber Tibor
 

Kapcsolódó cikkek

Átlag feletti Ausztria 2023-as gabonatermése

2023. augusztus 30. 12:39
Günter Griesmayr, az Agrarmarkt Austria (AMA) vezérigazgatója, a hagyományos betakarítási körképet adó sajtótájékoztatón ismertette, hogy a kiszámíthatatlan időjárás és a klímaváltozás kihívásai ellenére az osztrák gazdák átlagon felüli gabonatermést produkáltak.

Lamborghini SPIRE F VRT gépbemutató – BALATONLELLE

2023. október 10. 17:29
A Lamborghini SPIRE F VRT az egyik legnagyobb tudású ültetvény traktor részletes ismertetése, gyakorlati bemutatóval egybekötve. Az eseményen egyéb kertészeti talajművelő és növényvédelmi gépek is bemutatásra kerülnek.