EFDSZ szakmai fórum

2022. december 14. 13:13
2022.12.7.-én és 8.-án Budapesten az EFDSZ SZAKMAI KEREKASZTAL FÓRUM keretében vitatta meg az ágazatban dolgozó munkavállalók helyzetét, kilátásait. 
EFDSZ szakmai fórum
Az első napon Górász László (EFDSZ alelnöke és a rendezvény házigazdája) tájékoztatást adott az EFDSZ 2022. évi eseményeiről, helyzetéről, ezt követően került sor a kerekasztal megbeszélésre a meghívottakkal (FAGOSZ: Tóth János ügyvezető főtitkár, OEE: Elmer Tamás főtitkár, NAK: Dr. Bleier Norbert Erdő- és vadgazdálkodási oszt. elnöke, MEGOSZ: Mocz András elnök, MÉDOSZ: Dr. Huiber Tibor elnök).
 
Délután Dr. Nagy Péter ügyvéd szemléltette a Munka Törvénykönyve módosításait.
A második napon Dr. Huiber Tibor (MÉDOSZ elnök) bemutatta a MÉDOSZ működését, illetve az EFDSZ-szel való együttműködés főbb szakaszait, majd előadást tartott a kollektív szerződés aktuális kérdéseinek témájában. 
 
forrás: MÉDOSZ/Dr. Huiber Tibor
 

Kapcsolódó cikkek

A fenntarthatóság az, amikor csak annyit veszünk el a természettől, amit az pótolni tud

2023. szeptember 26. 13:01
A fenntarthatóság az, amikor csak annyit veszünk el a természettől, amit az pótolni tud, vagy úgy élünk, hogy a jövő generációk szükségleteinek kielégítésére is legyen elegendő erőforrás – mondta Magyarország korábbi köztársasági elnöke, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány alapítója és kuratóriumi elnöke kedden, a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Mezőgazdasági, kertészeti és erdészeti gépek kedvezményes áron!

2023. február 24. 15:48
Készüljön a tavaszra akciósan vásárolt, minőségi gépekkel – Újra itt a Rotáció Expo!
 
A Rotáció Kft. minden év márciusában nagyszabású rendezvénnyel indítja a szezont. A Rotáció Expo egy mezőgazdasági, kertészeti és erdészeti gépkiállítás és vásár, amelyen a magyar gyártók és forgalmazók mellett külföldi márkakereskedők is bemutatják termékeiket.
 
A kiállítás és vásár időpontja: 2023. március 2-4.
Helyszíne: a Rotáció Kft. telephelye (Tata, Bacsó B. u. 39/A)