Egymilliárd forintot adományoz az MKB Bank a koronavírus elleni harchoz

2020. március 17. 08:57
2020. március 13. – Dr. Balog Ádám Elnök-vezérigazgató kezdeményezésére az MKB Bank Nyrt. a mai napon egymilliárd forintot adományoz a koronavírus-védekezéssel kapcsolatos kormányzati erőfeszítések támogatására, különösen az időskorúak tájékoztatásával és védelmével kapcsolatos intézkedések elősegítésére.

Dr. Balog Ádám, MKB Bank Elnök-vezérigazgató: Azt hiszem, semmi különösebb magyarázatot nem igényel az, ha egy magyar tulajdonban lévő bank elsőként érzi kötelességének azt, hogy Magyarországnak segítsen. Ezzel párhuzamosan az MKB Bank már a legmagasabb szakértői szinten elemzi, hogy a koronavírus esetleges negatív gazdasági következményeinek enyhítése terén milyen módon tudja támogatni ügyfeleit, illetve milyen módon tud együttműködni ez ügyben a kormányzati szervekkel és a piaci szereplőkkel.

 

agrariumonline.hu

Kapcsolódó cikkek

Egyre népszerűbb a falusi turizmus

2019. augusztus 21. 08:37
A Kaposvár környéki fejlesztések hatására megélénkült a falusi turizmus. A szállás­adók szerint szinte minden napra foglalnak szállást az emberek. A legtöbben Budapestről, Debrecenből és az Alföldről látogatnak el Somogyba. A falusi turizmusban dolgozóknak azonban az elmúlt tíz évben nem volt komolyabb pályázati lehetősége.

„Álljon le egy órára az élet Magyarországon!” – kemény ultimátumot kapott a tüntetőktől a kormány

2016. március 16. 07:51
Több tízezer ember vonul Budapesten a Hősök teréről a Kossuth térre tiltakozni az Orbán-kormány oktatáspolitikája ellen. Ha Orbán Viktor és Áder János március 23-ig nem kér bocsánatot és nem ül le tárgyalni, egy héttel később sztrájk következik. Balog Zoltán és Palkovics László már nem hiteles tárgyalópartner. Percről percre.