Egymilliárd forintot adományoz az MKB Bank a koronavírus elleni harchoz

2020. március 17. 08:57
2020. március 13. – Dr. Balog Ádám Elnök-vezérigazgató kezdeményezésére az MKB Bank Nyrt. a mai napon egymilliárd forintot adományoz a koronavírus-védekezéssel kapcsolatos kormányzati erőfeszítések támogatására, különösen az időskorúak tájékoztatásával és védelmével kapcsolatos intézkedések elősegítésére.

Dr. Balog Ádám, MKB Bank Elnök-vezérigazgató: Azt hiszem, semmi különösebb magyarázatot nem igényel az, ha egy magyar tulajdonban lévő bank elsőként érzi kötelességének azt, hogy Magyarországnak segítsen. Ezzel párhuzamosan az MKB Bank már a legmagasabb szakértői szinten elemzi, hogy a koronavírus esetleges negatív gazdasági következményeinek enyhítése terén milyen módon tudja támogatni ügyfeleit, illetve milyen módon tud együttműködni ez ügyben a kormányzati szervekkel és a piaci szereplőkkel.

 

agrariumonline.hu

Kapcsolódó cikkek

Prodi: Az Európai Unió politikai túlélésre játszik, de ez kevés lesz

2020. április 07. 08:11
Az új koronavírus-fertőzés teremtette vészhelyzet sem lesz elegendő az Európai Unió felébresztésére, és minőségi előrelépés helyett Brüsszel továbbra is a „túlélésre fog játszani” Romano Prodi korábbi olasz kormányfő, az Európai Bizottság volt elnöke szerint.

Szigligeten megálljt parancsoltak a beépítési láznak

2019. június 03. 08:08
Bár az évi rendes top 10-es nyári balatoni úticélok között általában nem is szerepel, ezt mi csöppet sem bánjuk! Évtizedek óta azért drukkolunk, hogy minél tovább megmaradhasson ilyen szellősnek, tisztának és rendezettnek ez a parányi félsziget, a Balaton-felvidék tanúhegyei között: Szigliget. Ahol nyáridőben, csúcsszezonban is élvezhető a strand, és zöld a fű. Várából csodás a panoráma, az Ófaluban kihagyhatatlan a kézműves fagyizó, lábainál pedig hullámzik a Balaton.