Elérhetők az agrárágazati civil szervezeteket támogató 2023- évi pályázat eredményei

2023. július 18. 15:59
Az elmúlt időszakban jelentősen megnövekedett az agráriumot népszerűsítő kiadványok és rendezvények, valamint a szervezetek nemzetközi képviseletét biztosító kapcsolatépítések száma, amelyek által a mezőgazdaságban és az agrárágazat területén tevékenykedő ágazati civil szervezetek az Agrárminisztérium által is kiemelten fontosnak tartott feladatokat tudnak átvenni, valamint kiemelt szerepet vállalni abban, hogy teljesüljenek az agrárágazati célkitűzések.
Elérhetők az agrárágazati civil szervezeteket támogató 2023- évi pályázat eredményei
A tárca ehhez kíván hatékony segítséget nyújtani az agrárágazati civil szervezeteket támogató pályázatával, amelynek köszönhetően a rendelkezésre álló 50 millió forint keretösszegből 41 civil szervezet tervezett programja valósulhat meg, írta honlapján az agrártárca.
 
A 2023. évi pályázati felhívásra 167 szervezet nyújtotta be pályázati dokumentációját. Ennek eredményeként a 167 pályázatból 142 darab felelt meg a formai előértékelésnek. A tartalmi értékelésre befogadott pályázatok közül 41 civil szervezet részesül támogatásban. A nyertesek átlagosan egymillió-kétszázezer forintot kapnak a 2023. évben megvalósítandó szakmai, valamint a tárca célkitűzéseihez is illeszkedő projektjeik megvalósításához.
 
A pályázati döntés itt érhető el.
 
 
forrás: agrotrend.hu / Agrárminisztérium
 

Kapcsolódó cikkek

Péntektől ismét komoly drágulás lesz a hazai benzinkutakon

2023. augusztus 03. 12:34
Nem változik az elmúlt hetekben tapasztalt tendencia, a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát is megemelik.

Telepalántázták a golfpályák lyukait a vízpazarlás ellen tiltakozva

2023. július 05. 09:45
Cementtel öntötték ki vagy palántákkal ültették be egy sor spanyolországi golfpálya lyukait egy nemzetközi klímaaktivista civil szervezet tagjai, arra kívánva felhívni a figyelmet, hogy mennyire aránytalan dolog a golfpályákat öntözni a kiszáradóban lévő ország aktuális viszonyai között.