Elkezdődött a jelentkezés az AgroVIRTUS-ra

2023. október 11. 17:04
Már lehet jelentkezni a régió egyik legnívósabb egyetemi hallgatóknak szóló versenyére, amely jövőbe mutató témákkal, modern módszerekkel, kiváló szakembergárdával segíti a tehetséges hallgatókat, hogy szakmájuk élvonalába kerüljenek.
Elkezdődött a jelentkezés az AgroVIRTUS-ra
A verseny célja a legtehetségesebbek felkutatása és a szakemberutánpótlás támogatása az agrárszektorban (Fotó: AgroVIRTUS)
 
A legjobbak idén is egymillió forintos fődíjra és további értékes nyereményekre számítanak. Akiket érdekel az agrárium és szívesen részt vennének, 3-4 fős csapatokkal nevezhetnek ezen a linken:
 
JELENTKEZÉS
A négy hetes selejtező során egy gazdaság mindennapi életében felmerülő gyakorlati problémákat kell megoldaniuk a résztvevőknek online, szimulált környezetben, az AgroVIR farmmenedzsment-szoftver segítségével.
 
A selejtezőben legjobban szereplő 10 csapat bekerül a három napos AgroVIRTUS Akadémiára, ahol a hazai agrárium meghatározó szereplőinek közreműködésével készülhetnek a döntőre, miközben az értékes nyeremények mellett hatalmas gyakorlati tudásra és kapcsolati tőkére tehetnek szert.
 
Mindenki, aki részt vesz a versenyen, esélyt kap, hogy bekerüljön az AgroVIRTUS LeadersLab vezetőképzőbe, ahol egy éven keresztül ingyenes online előadások, workshopok, üzemlátogatások, prezentációs és kommunikációs tréningek keretében tanulhat a szakma kiváló képviselőitől.
 
Minden versenyző leadhatja önéletrajzát az AgroVIRTUS Karrier Kick-Start speciális HR programba, ahonnan a legnagyobb cégek választják ki új munkatársaikat.
 
További információk találhatók az AgroVIRTUS Facebook oldalán, érdeklődni a project.agrovirtus@gmail.com emailcímen lehet.
 
Forrás: magyarmezogazdasag.hu

Kapcsolódó cikkek

Dinamikus árplafon jöhet a benzinnél

2024. április 25. 15:34
Lantos Csaba, energiaügyi miniszter beszélt az üzemanyagárakról.

A kormány fenyegetése után a Mol vághatja át a gordiuszi csomót üzemanyag fronton

2024. április 30. 16:07
A nagykereskedelmi árrés mérséklése lehet a megoldás a kormány és az üzemanyag-kereskedők közötti vitában.